Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 11 Απριλίου 2023

Θερμά συγχαρητήρια υποψ. βουλευτών ΚΚΕ, στην ομάδα Χάντμπολ του ΓΑΣ Κιλκίς

Ανακοίνωση ΚΚΕ Κιλκίς
Πολλά και θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα Χάντμπολ του ΓΑΣ Κιλκίς για την πρόκρισή της στην Α1 κατηγορία και την κατάληψη της πρώτης θέσης στον όμιλο που αγωνίστηκε.

Ότι κατέκτησε, το κατέκτησε μετά από σκληρή δουλειά και ομαδική προσπάθεια.

Το ΚΚΕ απευθύνει κάλεσμα διεκδίκησης και αγώνα στα ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία και ομάδες, στους αθλητές και γονείς, στους προπονητές, ενάντια στην εμπορευματοποίηση και υποβάθμιση του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Χρειάζεται να προταχθεί σήμερα η πάλη για να διεκδικήσουμε δημόσιες, δωρεάν αθλητικές υποδομές για όλους με επαρκή στήριξη από το κράτος.

Να δοθούν κονδύλια από τον κρατικό προϋπολογισμό για τη συντήρηση και αναβάθμιση όλων των αθλητικών χώρων του νομού μας, αλλά και τη δημιουργία ελεύθερων χώρων άθλησης και αναψυχής.

Σε αυτή την κατεύθυνση το ΚΚΕ θα δώσει όλες του τις δυνάμεις για να μπορεί ο λαός να διεκδικεί όλα όσα του ανήκουν, όχι μόνο το δικαίωμα του στον αθλητισμό αλλά συνολικά στη ζωή του.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές, τους προπονητές και το ΔΣ του ΓΑΣ Κιλκίς, για την προσπάθεια και την επιτυχημένη προετοιμασία. Καλή δύναμη, υγεία και κουράγιο σε όλους.

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στο Κιλκίς, Αλτιπαρμακίδου Ρία, Νικολαίδου Σταυρούλα, Σμυδάκης - Χαμουρούδης Ηλίας, Τεμεκενίδου Μέμα, Τσαουσίδης Κώστας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.