Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023

Εργασίες συντήρησης σε οδούς της Κεντρικής Μακεδονίας

- Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό 16 Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τετάρτη 8 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής βλάστησης (δέντρων και κλαδιών), εργασίες καθαρισμού και χωματουργικές εργασίες επί της Εθνικής Οδού 16 Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου, στο οδικό τμήμα από τον ισόπεδο κόμβο “Πράσινα φανάρια” έως τον οικισμό της Θέρμης, με κατεύθυνση από και προς τη Θέρμη και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν από την Τετάρτη 8 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023, με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

- Εργασίες τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Σερρών θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τρίτη 7 Μαρτίου 2023 και με διάρκεια δύο (2) εβδομάδων.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Σερρών, στη διασταύρωση του κόμβου της Ασσήρου, στη διασταύρωση με τις Καρτερές καθώς και πριν από την είσοδο της Ξυλόπολης.

Οι εργασίες προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν από την Τρίτη 7 Μαρτίου 2023 και με διάρκεια δύο εβδομάδων περίπου, με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας (όπου απαιτηθεί).

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Λητής ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.