Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (6/3/2023)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Πέρασε με τεσσάρα από την Μεγάλη Στέρνα
Σοβαρότητα και συγκέντρωση επέδειξε σε έναν ακόμη αγώνα του ο Αλέξανδρος Κιλκίς και έφυγε νικητής με 4-0 από την Μεγάλη Στέρνα. Στους 42 βαθμούς και πρώτος με τη Νέα Σάντα ο Αλέξανδρος στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας.

Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης οι ποδοσφαιριστές των Αναστασιάδη και Δαϊλλίδη πήραν τα ηνία του παιχνιδιού, και στο 7’ άνοιξαν το σκορ με τον Μπελίτσα, ενώ το 2-0 πέτυχε ο Ξυγαλατάς στο 35΄έπειτα από ασίστ του Γκαμπριντασβίλι με διαγώνιο πλασέ.

Πολύ γρήγορα «καθάρισε» την υπόθεση νίκης στο δεύτερο ημίχρονο ο Αλέξανδρος, με τον Μακάριο στο 52’ να κάνει όμορφη ενέργεια και να στέλνει την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και έπειτα στα δίχτυα της Μεγάλης Στέρνας για το 3-0.

Στο 56’ ο Μπελίτσας κέρδισε πέναλτι, όμως ο Κόνιαρης απέκρουσε την εκτέλεση του Γρηγοράκη, ο οποίος όμως από το κόρνερ που ακολούθησε διαμόρφωσε το τελικό 4-0. Την επόμενη αγωνιστική ο Αλέξανδρος Κιλκίς αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Βαπτιστή.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ: Αθανασιάδης, Αναστασούδης (64’ Δ. Πότκα), Ξυγαλατάς (60’ Μ. Πότκα)), Λαζαρίδης, Μαριόγλου (60’ Ι. Αλμασίδης), Αμανατίδης, Μπελίτσας (64’ Στανημερόπουλος), Σ. Παπαδόπουλος, Γρηγοράκης (58’ Αλπανίδης), Μακάριος, Γκαμπριντασβίλι).

Πάντα πρώτη η Κ16 του Αλέξανδρου

Σταθερά στην πρώτη θέση του ομίλου της στο Πρωτάθλημα Κ16 της ΕΠΣ Μακεδονίας βρίσκεται η ομάδα του Αλέξανδρου Κιλκίς! Το τμήμα «Ίντερ» των Μιχάλη Αναστασιάδη πέτυχε ακόμη μια νίκη το πρωί της Κυριακής, μιας και επιβλήθηκε με 5-0 στο «Άλκης Καμπανός» της Ευκαρπίας των Λύκων Παύλου Μελά.

Πολύ καλή απόδοση για τους ποδοσφαιριστές του Αλέξανδρου Κιλκίς, οι οποίοι πήραν από την αρχή τα ηνία της αναμέτρησης, έπαιξαν γρήγορα, δημιούργησαν φάσεις, και εν τέλει «χτύπησαν» από στατικές φάσεις.

Άμεση εκτέλεση φάουλ του Κότσι στο 26’ και 1-0, και με τον ίδιο τρόπο ο Παυλίδης το 2-0 στο 38’. Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ωραία συνεργασία και ασίστ του Αμανατίδη στον Γρίβα για το 3-0. Το 4-0 ο Αμανατίδης με κοντινή προσπάθεια, και το 5-0 λίγο πριν το τέλος με πλασέ του Αμανατίδη από ασίστ του Δεσποινίδη.

Εφερε «γούρι» στον ΠΑΟΚ ο Αλέξανδρος Κιλκίς

Μια μαγική βραδιά έζησαν την Κυριακή οι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας του Αλέξανδρου Κιλκίς, μιας και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προσκάλεσε τα παιδιά να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση με τον Ιωνικό για την 25η Αγωνιστική της Superleague. Περισσότερα από 120 παιδιά του6 Αλέξανδρου έδωσαν το παρών, συνοδευόμενα από όλους τους προπονητές τους!

Για πολλά παιδιά ήταν μια φοβερή εμπειρία καθώς βρέθηκαν για πρώτη φορά στο γήπεδο της Τούμπας, και αποζημιώθηκαν από το θέαμα, μιας και ο Δικέφαλος του Βορρά επικράτησε με 6-0.

Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έδωσαν και αναμνηστικά δώρα στους ποδοσφαιριστές μας, που το χάρηκαν πραγματικά με την ψυχή τους.

Πάντα το απόλυτο στην ΕΠΣ Κιλκίς

Πολύ καλή εμφάνιση, παρά τη συνεχή βροχόπτωση, για την Κ14 του Αλέξανδρου Κιλκίς, καθώς το τμήμα «Μάντσεστερ» επικράτησε με 4-0 στις Συκιές του ΒΑΟ. Πάντα στη δεύτερη θέση του ομίλου της στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας η ομάδα του Κωνσταντίνου Ντουντούκη, που ετοιμάζεται ουσιαστικά για τα νοκ-άουτ.

Το 1-0 με πέναλτι από τον Κωνσταντινίδη, και το 2-0 με κοντινό πλασέ του Κηροποιού, έδωσαν αέρα δύο τερμάτων στον Αλέξανδρο στο πρώτο ημίχρονο. Το πολύ καλό ποδόσφαιρο συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Μιχάλη Κελίδη να γράφει με ωραίο πλασέ το 3-0, και τον Χάρη Ιωαννίδη να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα με ωραία ατομική ενέργεια.

Ήττα για την Κ16 «Τσέλσι»

Η κ16 «Τσέλσι» γνώρισε την ήττα με 5-0 από τον Παναθηναϊκό στο αντίστοιχο ηλικιακό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας. Το πρωί του Σαββάτου οι ποδοσφαιριστές του Βασίλη Ορμανίδη βρέθηκαν στο γήπεδο της Ελπίδας Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη, και παρά το ότι ήρθε αρνητικό αποτέλεσμα, στάθηκαν πολύ καλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο, μιας και δέχθηκαν τα τέρματα από ατομικές ενέργειες του αντιπάλου.

Η δράση στο πρωτάθλημα της ΕΑΚΕ

Δεν καταλαβαίνουν από βροχή οι παίκτες του Αλέξανδρου Κιλκίς, με τρία τμήματά της Ακαδημίας να αγωνίζονται το Σάββατο στις εγκαταστάσεις του Μακεδονικού. Η Κ10 «Μαρσέιγ» του Κωνσταντίνου Σωτηριάδη σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο κατάφερε να βγάλει εκ νέου ποιότητα και να αφήσει άριστες εντυπώσεις με τον Αγροτικό Αστέρα, κάτι που έπραξε και η Κ9 «Φιορεντίνα» του Δημήτρη Μούρου στο παιχνίδι της με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Κόντρα σε έναν ποιοτικό αντίπαλο οι παίκτες της «Φιορεντίνα» τα πήγαν θαυμάσια, δείχνοντας πως πρόκειται για ένα πολύ δυνατό γκρουπ. Παιχνίδι και για την Κ11 «Παρί» απέναντι στους Πρωταθλητές Πεύκων. Η δυνατή βροχή σίγουρα επηρέασε τις προσπάθειες και των δύο ομάδων, που αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθειά τους μέσα στο γήπεδο.

Εχασε από τον πρωτοπόρο η Κ17

Δεν τα κατάφερε η Κ17 «Λίβερπουλ» των Αναστασιάδη και Δαϊλλίδη, μιας και ηττήθηκε με 1-0 από τον Παύλο Μελά στο ντέρμπι του ομίλου, για το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Στο γήπεδο της Άνω Ηλιούπολης διεξήχθη η αναμέτρηση, με τις δύο ομάδες να έχουν να αντιμετωπίσουν και τις δύσκολες καιρικές συνθήκες. Ο Παύλος Μελάς μπήκε καλύτερα και είχε δύο πολύ καλές φάσεις στο πρώτο πεντάλεπτο, με τον Αλέξανδρο από εκεί και πέρα να ισορροπεί και να φτάνει και αυτός σε δύο καλές στιγμές με τον Δεμερτζή.

Στο 22’ οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν λάθος στον χώρο της άμυνας και άνοιξαν το σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές του Αλέξανδρου Κιλκίς είχαν την πρωτοβουλία και την υπεροχή, δημιούργησαν τρεις πολύ καλές ευκαιρίες, όμως δεν τις μετουσίωσαν σε γκολ.

Η ομάδα μας κρατά το γεγονός ότι αγωνίστηκε ως επί των πλείστων με γεννηθέντες του 2007, που τα πήγαν εξαιρετικά παρά την διαφορά του ενός χρόνου από τον αντίπαλό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.