Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς (20/2/2023)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς
«Πάτησε κορυφή»
Πέμπτη νίκη στη σειρά και κορυφή στο πρωτάθλημα για τον Αλέξανδρο Κιλκίς, μιας και επικράτησε εύκολα με 6-0 του Απόλλωνα Μαυρονερίου το μεσημέρι της Κυριακής στο Δημοτικό Στάδιο. Έτσι η ομάδα των Αναστασιάδη και Δαϊλλίδη μετρά πια 39 βαθμούς στο πρωτάθλημα και μοιράζεται την πρώτη θέση, έπειτα από 15 αγωνιστικές στον Ανατολικό Όμιλο της Α΄ Κατηγορίας.

Μόλις στο 2’ ο Αλέξανδρος Κιλκίς άνοιξε το σκορ με τον Μπελίτσα να φεύγει στην πλάτη της άμυνας από πάσα του Μακάριου και να κάνει το 1-0. Στο 25’ ο Γκαμπριντασβίλι έδωσε στον Γιατισάκη και αυτός σημάδεψε σωστά για το 2-0, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα, ασίστ «λόμπα» του Ζορμπά στον Μακάριο που πέρασε και τον τερματοφύλακα για το 3-0.

Ο Αλέξανδρος δεν κατέβασε ρυθμό και στο 33’ ο Μπελίτσας με περίτεχνο πλασέ μέσα από την περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Ένα ακόμη γκολ για τον Αλέξανδρο στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου με κοντινή προσπάθεια του Γκαμπριντασβίλι.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι κυκλοφόρησαν την μπάλα, ήλεγξαν τον ρυθμό και εν τέλει έφτασαν σε έκτο τέρμα λίγο πριν το φινάλε με σουτ στην δεξιά γωνία του Αμανατίδη. Μετά την διακοπή για το τριήμερο ο Αλέξανδρος Κιλκίς μεταβαίνει στην Μεγάλη Στέρνα.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ: Αθανασιάδης, Κετικίδης (46 Καναρόπουλος), Ι. Αλμασίδης (46’ Παυλίδης), Χ. Παπαδόπουλος, Μαριόγλου, Σ. Παπαδόπουλος, Μπελίτσας, Γιατισάκης (50’ Αμανατίδης), Γκαμπριντασβίλι, Ζορμπας (56’ Ξυγαλατάς), Μακάριος (50’ Αλπανίδης).

Επική ανατροπή για την Κ13 στην Σίνδο

Εκπληκτική ανατροπή για την Κ13 του Αλέξανδρου Κιλκίς, η οποία επιβλήθηκε με 4-3 εκτός έδρας της Α.Ε. Νέων Σίνδου, και εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου της στο αντίστοιχο ηλικιακό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας!

Γρήγορο γκολ από τον Κίμωνα Νικολαΐδη, όμως οι γηπεδούχοι πέτυχαν τρία τέρματα στη σειρά και έβαλαν δύσκολα στους ποδοσφαιριστές του Κωνσταντίνου Ντουντούκη.

Παρόλα αυτά η ομάδα του τελευταίου δεν πτοήθηκε, ο Ευθύμης Γρηγοριάδης δύο φορές από στατικές φάσεις έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ο Μαργαρίτης Βόινος έκανε σπουδαία απόκρουση στο 3-3, και λίγο πριν το φινάλε ο Κίμων Νικολαΐδης έφυγε στην αντεπίθεση και ολοκλήρωσε την επική ανατροπή.

Φιλικά στην Θεσσαλονίκη

Ο καιρός ήταν ο πλέον ενδεδειγμένος για φιλικά παιχνίδια, και οι ομάδες του Αλέξανδρου Κιλκίς βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής στις εγκαταστάσεις του Μακεδονικού στη Θεσσαλονίκη για αγώνες! Η Κ7 «Πόρτο», η Κ8 «Ρόμα», η Κ10 «Λυών», η Κ10 «Μπάγερν» και η Κ12 «Τότεναμ», χάρισαν πλούσιο θέαμα στα παιχνίδια τους.

Η «Πόρτο» έπαιξε κόντρα στον Μακεδονικό, η «Λυών» απέναντι στην Α.Ε. Ρετζικίου, η «Μπάγερν» με τον Μακεδονικό, η «Ρόμα» με τον Ελευθεριακό, και δύο αγώνες για την «Τότεναμ» με Μακεδονικό και Pro Soccer Academy.

Οι προπονητές των ομάδων Χρήστος Γιοβάς, Κωνσταντίνος Σωτηριάδης και Δημήτρης Μούρος έμειναν άκρως ικανοποιημένοι από τις εμφανίσεις των παιδιών, που δείχνουν πως με τη συμμετοχή τους στις προπονήσεις βελτιώνονται ολοένα και περισσότερο.

Δράση για δύο στην Αξιούπολη

Δύο ομάδες του Αλέξανδρου Κιλκίς έδωσαν φιλικούς αγώνες στην Αξιούπολη προσκεκλημένες από τον τοπικό Εθνικό! Δύο ματς για την Κ12 «Μίλαν» που αντιμετώπισε πρώτα την Α.Ε. Πολυκάστρου και έπειτα τον Εθνικό Αξιούπολης, και πολύ καλή απόδοση με αρκετά τέρματα και στις δύο αναμετρήσεις για τους ποδοσφαιριστές του Βασίλη Ορμανίδη.

Η Κ16 «Τσέλσι» έπαιξε απέναντι στο αντίστοιχο ηλικιακό τμήμα της Αξιούπολης, με τις δύο ομάδες να μένουν στο μηδέν. Ευχαριστούμε τον Εθνικό Αξιούπολης για την πρόσκληση και την φιλοξενία.

Νίκη με ανατροπή για την Κ14 «Μάντσεστερ»

Αν και βρέθηκε να χάνει στο πρώτο ημίχρονο από τον Αστέρα Αμπελοκήπων με 1-0, η Κ14 του Αλέξανδρου Κιλκίς έπαιξε το ποδόσφαιρο που γνωρίζει, φτάνοντας στην ανατροπή με 3-1, στο πλαστικό γήπεδο των Αμπελοκήπων το πρωί του Σαββάτου.

Μια ακόμη νίκη για την ομάδα του Κωνσταντίνου Ντουντούκη για το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας, με τον Αλέξανδρο Κιλκίς να έχει συγκέντρωση στο παιχνίδι του, να μην πτοείται όταν βρέθηκε να χάνει, να δημιουργεί πολλές φάσεις για γκολ (τρία δοκάρια), και να φτάνει στην ανατροπή με δύο τέρματα του Γιάννη Κηροποιού και ένα του Βασίλη Γαλέ

Εξαιρετική πορεία για την Κ17

Την έκτη της νίκη στη σειρά πέτυχε η Κ17 του Αλέξανδρου Κιλκίς στην 11η Αγωνιστική του αντίστοιχου ηλικιακού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Μακεδονίας, μιας και επιβλήθηκε εύκολα με 3-0 του Έσπερου Τερψιθέας το μεσημέρι του Σαββάτου στο γήπεδο της Άνω Ηλιούπολης.

Πολύ καλή απόδοση για τους ποδοσφαιριστές των Αναστασιάδη και Δαϊλλίδη, που είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, δεν απειλήθηκαν από τον αντίπαλο, και έφτασαν σε τρία τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο με τους Γιάννη Ξυγαλατά, Μάριο Πότκα και Κωνσταντίνο Γρηγοράκη.

Νίκη στην Κ14 της ΕΠΣ Κιλκίς

Το απόλυτο των νικών συνεχίζει στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κιλκίς η Κ14 του Αλέξανδρου Κιλκίς! Το πρωί της Κυριακής επικράτησε με 3-0 στο γήπεδο του Χωρυγίου του Α.Ο. Πολυκάστρου, παίζοντας εξαιρετικά από την αρχή του αγώνα και πετυχαίνοντας τέρματα βγαλμένα από ωραίες συνεργασίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.