Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τις οικογένειες των θυμάτων στην Τουρκία και τη Συρία

Ανακοίνωση Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς
Ο Σύλλογος Γυναικών Κιλκίς μαζί με το Σωματείο συνταξιούχων ΙΚΑ, το Συνδικάτο Μετάλλου Κεντρικής Μακεδονίας και το Κλαδικό Σωματείο Τροφίμων Ποτών Κ. Μακεδονίας, εκφράζουν την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή τους στους λαούς και τις γυναίκες της Τουρκίας και της Συρίας που δοκιμάζονται από τους καταστροφικούς σεισμούς που έχουν αφήσει πίσω τους νεκρούς, τραυματίες, αγνοούμενους και χιλιάδες χωρίς στέγη, τροφή και περίθαλψη.

Δυναμώνουμε τη πάλη ενάντια στην πολιτική που αφήνει τους λαούς μας απροστάτευτους και από τις φυσικές καταστροφές.

Ευχαριστούμε τον κόσμο, τους φορείς και τα σωματεία της πόλης για την ανταπόκριση. Συνεχίζουμε να εκφράζουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας συγκεντρώνοντας άμεσα είδη πρώτης ανάγκης για τις οικογένειες των θυμάτων στην Τουρκία και τη Συρία σε συνεργασία με τα εργατικά σωματεία.

Συγκεκριμένα:

Κουβέρτες///Γάλα σε σκόνη///Πάνες ενηλίκων/μωρών, Σερβιέτες///

Απορρυπαντικά ρούχων///Ορούς///Γάζες///Χανζαπλάστ///Είδη ατομικής υγιεινής

Τα υλικά θα συγκεντρώνονται στο γραφείο του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς. Ώρες και μέρες παράδοσης:

Τρίτη 21/02/2023, ώρα 9-11πμ.

Τετάρτη 22/02/2023, ώρα 9-11πμ και 5-7μμ.

Πέμπτη 23/02/2023, ώρα 9-11πμ.

Παρασκευή 24/02/2023, 5-7μμ.

Τηλ. Επικοινωνίας:6986200056, 6979867573

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.