Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2022

Άλλη μία νίκη για τον Αλέξανδρο Αξιούπολης - Βόλεϊ

Δελτίο τύπου 
ΑΣ Αλέξανδρου Αξιούπολης

Η ομάδα των Κορασίδων του ΑΣ Αλέξανδρου Αξιούπολης πέτυχε άλλη μία νίκη. Νίκησε στην έδρα της τον Μ. Αλέξανδρο Γιαννιτσών με 3-1 σετ (25-17, 28-26, 17-25, 25-16) και βαθμολογικά διατηρείται στην πρώτη θέση με συν δύο βαθμούς από τον δεύτερο Μίλωνα.

Η ομάδα μας έκανε τα εύκολα δύσκολα. Παρουσίασε δύο πρόσωπα στον αγώνα. Έδειξε την δυναμική της ως ολοκληρωμένη ομάδα και ταυτόχρονα την αδυναμία της σε στιγμιαίες κρίσεις πανικού.

Αγωνιστικά μπήκε δυναμικά στο 1ο σετ και το πήρε σχετικά εύκολα με 25-17.

Στα μέσα του 2ο σετ δέχτηκε πίεση από το αντίπαλο ΣΕΡΒΙΣ με αποτέλεσμα να χαλάσει η ποιότητα της υποδοχής να προέλθει ένας εκνευρισμός στην ομάδα και να βρίσκεται πίσω στο σκορ με 22-18. Η αλλαγή πασαδόρου την χρονική εκείνη στιγμή έδωσε άλλο ρυθμό στην ομάδα ανέβασε το ηθικό της και κατόρθωσε να γυρίσει το παιχνίδι παίρνοντας και το 2ο σετ.

Στο 3ο σετ η ψυχολογική κούραση του προηγούμενου σετ δεν τις επέτρεψε στην διεκδίκηση του σετ με αποτέλεσμα να χαθεί.

Στο 4ο σετ αποφασισμένες πλέον οι αθλήτριες μας ‘καθάρισαν΄ το σετ και τον αγώνα παίρνοντας τους 3 επιθυμητούς πόντους.

ΑΣ Αλέξανδρος Αξιούπολης (Χατζηγεωργιάδης Σταύρος): Μέλλιου Ειρήνη, Ψαρρά Ειρήνη, Τέφα Μαρία, Παπαδοπούλου Ευγενία, Παντηρμά Κατερίνα, (L1) Αμοιρίδου Ελεάνα, Τέφα Μελίνα, Τσόνογλου Χρυσή, Τσακαλίδου Άννα, Βύσια Ελένη, Πατρικίου Ελένη.

Πρωτάθλημα Κ-16 Παγκορασίδων (ΕΣΠΕΜ - Β΄όμιλος)

Ξεκίνησε το πρωτάθλημα των Παγκορασίδων, όπου συμμετέχει ο Σύλλογος μας με τις Παγκορασίδες του στον Β΄ όμιλο. Πρώτη αγωνιστική εκτός έδρας στην Έδεσσα με τον Ίκαρο Έδεσσας.

Η ομάδα του ΑΣ Αλέξανδρου Αξιούπολης έκανε μία πολύ καλή εμφάνιση και εξέπληξε θετικά, παρά την ήττα της, όλους τους παρευρισκόμενους στο γήπεδο. Παίζοντας καταπληκτικό βόλεϊ για την κατηγορία της (με διάρκεια παιχνιδιού 2 ώρες & 10΄), διεκδίκησε με πάθος και πολύ διάθεση την νίκη που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, στους 2 τελευταίους πόντους του 5ου σετ και ενώ το σκορ ήταν 13-13, με αποτέλεσμα να χάσει τον αγώνα με 3-2 σετ (25-18, 24-26, 25-12, 19-25, 15-13).

Σύνθεση ομάδας: (Χατζηγεωργιάδης Σταύρος): Τέφα Μελίνα, Παντηρμά Κατερίνα, Τσόνογλου Χρυσή, Παπασταϊκούδη Εύα, Θεολόγου Αθανασία, Τσάφα Μαρία, (L) Παπά Μαρία, Βύσια Ελένη, Τσακαλίδου Άννα, Πατρικίου Ελένη, Παντηρμά Ξανθή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.