Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2022

Τα νέα του Δήμου Παιονίας (25/12/2022)

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Συγχαρητήριο μήνυμα
Ο δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης συγχαίρει τους αθλητές Χαραλαμπάκη Θωμαή, Καμενόπουλο Κωνσταντίνο και Ολτιάν Ιωάννη, τον προπονητή τους Κεσίδη Βιατσεσλάβ και την διοίκηση του Α.Σ. Αλέξανδρος για τις πρόσφατες επιτυχίες που σημείωσαν.

Συγκεκριμένα οι τρείς αθλητές κατέλαβαν την πρώτη θέση ( χρυσό μετάλλιο) στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Kick Boxing του κλάδου άθλησης Body Contact πού διοργάνωσε η ΠΟΚ από τις 8-11 Δεκεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο "Τα δύο Αοράκια" στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Η πλατεία 28ης Οκτωβρίου (ΑΝΩ ΣΟΑ) επέστρεψε στους κατοίκους του Πολυκάστρου

Το μεσημέρι της Πέμπτης 22 Δεκεμβρίου στο γραφείο της συμβολαιογράφου Ελένης Χαμουρούδη, ο Δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης και ο Διευθυντής του ΤΕΘΑ Αντιστράτηγος Αντώνης Κoνδύλης υπέγραψαν την εξαγορά της πλατείας 28ης Οκτωβρίου ιδιοκτησίας του ΤΕΘΑ από τον δήμο Παιονίας έναντι του ποσού των 21.000 € . Ένα θέμα που απασχόλησε για πολλά χρόνια την κοινωνία του Πολυκάστρου λύθηκε με τον καλύτερο τρόπο.

Κατόπιν αυτού το έργο ανάπλασης της πλατείας θα ξεκινήσει άμεσα όπως έχει ήδη ανακοινωθεί από την διοίκηση του δήμου καθότι από την δημοπράτηση του έργου έχει προκύψει ανάδοχος, έχει ήδη ολοκληρωθεί ο προσυμβατικός έλεγχος και ακολουθεί η σύμβαση και άμεση εγκατάσταση του αναδόχου.

Ο κ. Σιωνίδης μετά την ολοκλήρωση της μεταβίβασης δήλωσε:

« Η σημερινή μέρα είναι ημέρα δικαίωσης για τους κατοίκους του Πολυκάστρου, και της διοίκησης μας.

Με συντονισμένη και συστηματική προσπάθεια ολοκληρώσαμε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου να εξαγοράσουμε την πλατεία, εντάξαμε την ανάπλαση της στο τεχνικό πρόγραμμα του δήμου, δημοπρατήσαμε το έργο, ολοκληρώσαμε τον προσυμβατικό έλεγχο και είμαστε έτοιμοι για την σύμβαση και εγκατάσταση του αναδόχου ώστε η νέα πλατεία να παραδοθεί για χρήση στους κατοίκους το καλοκαίρι του 2023.

Στην πορεία αυτή αντιμετωπίσαμε αρνητισμό και ενέργειες υπονόμευσης που καθυστέρησαν την κατασκευή του έργου αλλά δεν μας αποθάρρυναν.

Σήμερα νοιώθουμε ικανοποίηση, χαρά και δικαίωση.

Η πλατεία 28ης Οκτωβρίου (ΑΝΩ ΣΟΑ) επέστρεψε στους κατοίκους του Πολυκάστρου και σε μερικούς μήνες, μετά την ανάπλαση, θα είναι σύγχρονη και λειτουργική».

Το μήνυμα κοινωνικής προσφοράς και αγάπης του Δήμου Παιονίας συνεχίζεται και σε αυτές τις εορτές

Ο Δήμος Παιονίας και σε αυτές τις εορτές στέκεται στο πλευρό των κοινωνικά ευπαθών ομάδων, προσφέροντας «γεύματα αγάπης» παραμονή και ανήμερα Χριστουγέννων σε ηλικιωμένους και μοναχικούς ανθρώπους που μένουν σε χωριά του Δήμου Παιονίας, τα οποία βρίσκονται μακριά από συγγενικά τους πρόσωπα και δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιος άλλος ασφαλής τρόπος, να εφοδιαστούν το γεύμα τους αυτές τις εορταστικές ημέρες.

Η μεταφορά και διανομή των εορταστικών γευμάτων θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο 24 Δεκεμβρίου, παραμονή Χριστουγέννων από τους υπαλλήλους του προγράμματος ‘’Βοήθεια στο σπίτι’’ και του Νομικού Προσώπου Υγείας, Πρόνοιας, Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, των οποίων το έργο συνδράμει στην προσπάθεια του Δήμου.

Ευχόμαστε σε όλους Καλά Χριστούγεννα με υγεία.

Η κοινωνική δράση θα πραγματοποιηθεί και την Πρωτοχρονιά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.