Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2022

Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδάκια από τον Ερυθρό Στυαρό Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
Σε κλίμα γιορτινό, χαρούμενο και διασκεδαστικό πραγματοποιήθηκε τη Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022 η ετήσια Χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή από το Περιφερειακό Τμήμα Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς στη φιλόξενη αίθουσα του ξενοδοχείου Habitat. Τα παιδάκια απόλαυσαν ένα όμορφο απόγευμα γεμάτο παιχνίδι, ζωγραφική, facepainting, διάφορα χορευτικά και έναν πλούσιο μπουφέ.

Το Περιφερειακό Τμήμα Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς πραγματοποιεί για 8η συνεχή χρονιά τη παιδική Χριστουγεννιάτικη γιορτή και αυτό οφείλεται στους άξιους συντοπίτες μας , που πάντοτε στηρίζουν κάθε εγχείρημα μας.

Για το λόγο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους συνέβαλαν για να πραγματοποιηθεί η εξαιρετική Χριστουγεννιάτικη γιορτή και είναι οι κάτωθι:
* Το πολυκατάστημα Jumbo Κιλκίς και τον ιδιοκτήτη κύριο Νικολή Κωνσταντίνο προσωπικά, που για πολλοστή φορά προσέφερε δωρεάν και με χαρά όλα τα δώρα για τα 30 παιδιά.

* Τη τεχνική εταιρία " Balkan Electric" και τον κύριο Ζώτο Γεώργιο προσωπικά για τη κάλυψη όλων των απαραίτητων εξόδων που έγιναν για την ολοκληρωμένη γιορτή των παιδιών.

* Τη διεύθυνση του ξενοδοχείου Habitat και την οικογένεια Κόντου για τη δωρεάν παραχώρηση της αίθουσας εκδηλώσεων και που πάντοτε στηρίζουν το κοινωνικό έργο του ΕΕΣ Κιλκίς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.