Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Γηπέδου Αντισφαίρισης Αξιούπολης

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Γηπέδου Αντισφαίρισης Αξιούπολης. Το έργο αυτό δημοπρατήθηκε τον Δεκέμβριο του 2020 και η χρηματοδότηση του προήλθε από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού – Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και παραδόθηκε το 2021.

Στην εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυναν ο δήμαρχος Παιονίας Κωνσταντίνος Σιωνίδης, η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς Ειρήνη Αγαθοπούλου, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αξιούπολης Κύρος Καλαβάζης και η τιμώμενη αθλήτρια Αντισφαίρισης Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου.

Παράλληλα με την τελετή εγκαινίων, τιμήθηκε από το Δήμο Παιονίας η Αξιουπολίτισσα αθλήτρια αντισφαίρισης Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, αναγνωρίζοντας προς το πρόσωπο της το πλήθος των αθλητικών αγώνων που έχει δώσει και τις συνεχείς διακρίσεις που σημειώνει στο άθλημα της αντισφαίρισης, κρατώντας πάντα υψηλά την ελληνική σημαία.

Μετά το πέρας της τελετής η Βαλεντίνη και ο προπονητής της Marcelo De Coundray αφιέρωσαν χρόνο και έπαιξαν tennis με μικρούς αθλητές και αθλήτριες της ομάδας Α.Σ. Αλέξανδρος, όπου με την παράδοση του έργου ξεκίνησε τμήμα Αντισφαίρισης και στην Αξιούπολη.

Την εκδήλωση, τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Μητρόπολης Γουμένισσας, Αξιούπολης και Πολυκάστρου πατέρας Ιγνάτιος, ο οποίος έκανε και τον αγιασμό, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γουμένισσας Χρήστος Γκαντίδης, ο εκπρόσωπος της 33ης Μ/Κ ΤΑΞ ΠΖ Υπολοχαγός (ΥΠ-Π) Κωνσταντίνος Σιάνος, οι αντιδήμαρχοι Ελένη Λιακοπούλου, Γιώργος Γεωργίτσαρος, Γιάννης Αδαμόπουλος, η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Γαρυφαλλιά Καρβουνιάρη, ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Χρήστος Δραγανίδης, ο δημοτικός σύμβουλος Πλούταρχος Ελευθεριάδης, ο συμπαραστάτης του δημότη Στέλιος Γκουγκουσίδης, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων και φίλοι αθλητές.

Ο χαιρετισμός του δημάρχου:

«Σας καλωσορίζουμε στο γήπεδο τέννις Αξιούπολης, μία επιπλέον νέα αθλητική υποδομή του Δήμου μας.

Σήμερα, εγκαινιάζουμε το γήπεδο Αντισφαίρισης Αξιούπολης, ένα έργο που ήταν θέλημα όλων μας. Το άξιζαν οι αθλητές την Αξιούπολης, το άξιζαν οι αθλητές όλου του δήμου.

Το έργο αυτό δημοπρατήθηκε τον Δεκέμβριο του 2020 και η χρηματοδότηση του προήλθε από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού - Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Με τα μάτια μας στραμμένα στη δημιουργία διεξόδων για τα παιδιά, τους νέους, αλλά και για όλους τους πολίτες, εργαζόμαστε καθημερινά για την αναβάθμιση όλων των αθλητικών μας υποδομών.

Στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας, προσπαθούμε να στηρίζουμε και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε αθλητικές δραστηριότητες αλλά και αθλητές του τόπου μας.

Στο σημείο αυτό, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους τους Αθλητικούς Συλλόγους και τα Σωματεία του Δήμου μας για την άριστη συνεργασία, καθώς επίσης και όλους τους αθλητές του δήμου μας που συνεχώς μας κάνουν υπερήφανους με σημαντικές διακρίσεις.

Όμως, ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζω στην τενίστρια Αξιουπολίτισσα Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου που είναι και η τιμώμενη της σημερινής ημέρας.

Βαλεντίνη, όλα αυτά τα χρόνια έχεις μία λαμπρή πορεία στο άθλημα αντισφαίρισης, όπου με σκληρή δουλειά με καθημερινή προπόνηση και σε συνδυασμό με την εσωτερική σου πειθαρχία αναδεικνύεσαι ως μία αθλήτρια με μέλλον. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν βέβαια στην οικογένεια σου, αλλά και στον προπονητή σου MARCELO DE COUDRAY, ο οποίος σε προπονεί και είναι δίπλα σου σε όλες τις προσπάθειες. Είμαστε σίγουροι για το μέλλον σου, πιστεύουμε σε εσένα. Ευχόμαστε να έχεις πάντα επιτυχίες.

Ευχαριστώ πολύ!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.