Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (12/12/2022)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Συνεχίζει εντυπωσιακά ο Αλέξανδρος
Την έκτη σερί του νίκη πανηγύρισε ο Αλέξανδρος Κιλκίς, καθώς επιβλήθηκε με 6-0 της Μεγάλης Στέρνας το μεσημέρι της Κυριακής στο Δημοτικό Στάδιο! Η ομάδα των Αναστασιάδη και Δαϊλλίδη έφτασε τους 18 βαθμούς έπειτα από επτά παιχνίδια του Ανατολικού Ομίλου της Α΄ Κατηγορίας, και υπολείπεται ενός πόντου της κορυφής.

Από πολύ νωρίς μπήκαν οι βάσεις για την επικράτηση, μιας και στο 5’ ο Ζορμπάς με λόμπα άνοιξε το σκορ, και ένα λεπτό αργότερα ο Γιατισάκης πέτυχε το 2-0 με κοντινή προσπάθεια. Στο 42’ ο Δεμερτζής με εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το 3-0 του πρώτου ημιχρόνου.

Καλή εμφάνιση και στο δεύτερο μέρος, με τον Αμανατίδη να μετατρέπει στο 54’ σε τέρμα το πέναλτι που κέρδισε ο Δεμερτζής. Στο 58’ υπέροχη ομαδική ενέργεια από Κετικίδη και Γιατισάκη, με τον τελευταίο να δίνει στον Γκαμρπιντασβίλι που πέτυχε το 5-0.

Το τελικό 6-0 διαμόρφωσε ο Γιατισάκης στο 81’ με κοντινή κεφαλιά!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ: Μωυσίδης, Σακαλής (55’ Δ. Πότκα), Ι. Αλμασίδης (60’ Αμοιρίδης), Σιδηρόπουλος, Μαριόγλου, Αμανατίδης, Δεμερτζής (55’ Κετικίδης), Γιατισάκης, Γκαμπριντασβίλι (60’ Μ. Πότκα), Ζορμπάς (32’ Γυριχίδης), Σεχάι.

Μεγάλο διπλό επί του Παναθηναϊκού για τον Αλέξανδρο

Πολύ μεγάλη νίκη για την Κ16 της ΕΠΣ Μακεδονίας, πήρε το πρωί του Σαββάτου η "Ίντερ" των Μιχάλη Αναστασιάδη και Γιώργου Δαϊλλίδη, καθώς πέρασε με 3-2 από την έδρα του Παναθηναϊκού, κάνοντας αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στα νοκ-άουτ.

Τι και αν βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο ξεκίνημα του αγώνα; Ο Αλέξανδρος Κιλκίς δεν πτοήθηκε, έβαλε ποιότητα στο παιχνίδι του και γύρισε τον αγώνα χάρη σε τέρματα των Παναγιώτη Σακαλή, Δημήτρη Χριστοφορίδη και Γιάννη Αλμασίδη.

Πολύ ωραίο ματς και από τις δύο πλευρές, με τον Αλέξανδρο εν τέλει να επικρατεί, να αυξάνει το σερί του και να ετοιμάζεται για την απαιτητική συνέχεια.

«Καλπάζει» η Κ13

Το απόλυτο συνεχίζει να έχει στον όμιλό της η Κ13 «Μάντσεστερ» του Κωνσταντίνου Ντουντούκη που με εκπληκτική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο πέρασε με 8-3 από την έδρα του Παύλου Μελά στην Σταυρούπολη.

Χατ-τρικ από τον Κίμωνα Νικολαΐδη, ο οποίος είχε και δύο δοκάρια, για άλλη μια φορά φέτος, δύο γκολ από τον Μάριο Αμανατίδη και Βασίλη Παντελίδη, και ένα από τον Τάσο Παρλαλόγλου, με τον τερματοφύλακα Μαργαρίτη Βόινο να έχει δύο πολύ καλές αποκρούσεις με το σκορ στο 1-1, που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος βγήκαν οι συνεργασίες, άνοιξαν οι χώροι και ήρθαν πολλά και όμορφα τέρματα από τους ποδοσφαιριστές του Αλέξανδρου.

Δεν τα κατάφερε η Κ17

Την ήττα με 3-1 γνώρισε η Κ17 «Λίβερπουλ» του Αλέξανδρου Κιλκίς το μεσημέρι του Σαββάτου στη Νέα Ευκαρπία Θεσσαλονίκης. Ένα αποτέλεσμα που δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της αναμέτρησης, μιας και η Νικόπολη στις λιγοστές φάσεις που απείλησε ευτύχησε να βρει δίχτυα.

Ο Αλέξανδρος προηγήθηκε στο πρώτο τέταρτο με ωραία εκτέλεση φάουλ του Δεμερτζή, όμως δεν μπόρεσε να βρει απαντήσεις σε ατομικές ενέργειες των γηπεδούχων που βρήκαν τέρματα λίγο πριν το ημίχρονο, στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, αλλά και δέκα λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα.

Αγώνες στη Θεσσαλονίκη

Στα γήπεδα του Μακεδονικού βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου η Κ8 "Μπάρτσα", η Κ9 "Φιορεντίνα", η Κ10 "Μαρσέιγ" και η Κ12 "Μίλαν" για αγώνες της ΕΑΚΕ, ενώ φιλικό έδωσε η Κ11 "Παρί" με τον Μακεδονικό.

Ωραία παιχνίδια για τις ομάδες μας, με καλές εμφανίσεις που άφησαν απολύτως ιακνοποιημένους τους προπονητές Κώστα Σωτηριάδη, Δημήτρη Μούρο και Βασίλη Ορμανίδη.

Πλούσια δράση στο Αθλητικό Κέντρο

Τις Ακαδημίες του Μακεδονικού, της Α.Ε. Πολυκάστρου, του Σμυρναϊκού Βαθυλάκκου και της FC JOKER από τα Σκόπια υποδεχθήκαμε το πρωί της Κυριακής στο Αθλητικό μας Κέντρο! Περισσότερα από τριάντα ηλικιακά τμήματα είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν, με τον Αλέξανδρο Κιλκίς να παρατάσσει στον αγωνιστικό χώρο την Κ7 «Πόρτο», την Κ8 «Ρόμα», την Κ8 «Μπάρτσα», την Κ10 «Μπάγερν», την Κ10 «Λυών», την Κ12 και Κ13 «Τότεναμ», την Κ12 «Μίλαν», την Κ16 «Τσέλσι» αλλά και τα Girls.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που στο τέλος αγωνίστηκαν και με βροχόπτωση, και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό! Ευχαριστούμε τις ομάδες, τα παιδιά και τους γονείς που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.