Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022

Εισηγήτρια στις ημερίδες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις έξι εθνικές προτεραιότητες η βουλεύτρια Κιλκίς, Ειρήνη Αγαθοπούλου

Εισηγήτρια στις ημερίδες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις έξι εθνικές προτεραιότητες η βουλεύτρια Κιλκίς, Ειρήνη Αγαθοπούλου σε Έδεσσα και Νέα Καλλικράτεια και σε φοιτητική εκδήλωση στην Ξάνθη για τις γυναικοκτονίες

Με στόχο την επικοινωνία του κυβερνητικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ διοργανώνονται ημερίδες σε ολόκληρη την χώρα, ώστε μέσω της αδιαμεσολάβητης επαφής με τους πολίτες να αναλυθούν οι έξι εθνικές προτεραιότητες για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης, την ενίσχυση του εισοδήματος, τη στήριξη του κοινωνικού κράτους και την παραγωγική ανασυγκρότηση.

Η Ειρήνη Αγαθοπούλου συμμετείχε ως εισηγήτρια, μαζί με τον Νάσο Ηλιόπουλο, εκπρόσωπο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τον Διονύση Τεμπονέρα, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας, στις ημερίδες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε Έδεσσα και Νέα Καλλικράτεια και είχε την ευκαιρία να αναλύσει τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για το κυβερνητικό του πρόγραμμα καθώς και να συνομιλήσει με τους πολίτες για τα προβλήματα που διογκώνονται λόγω της ακρίβειας, της ενεργειακής κρίσης, της μείωσης των εισοδημάτων και της δημοκρατικής εκτροπής, καθώς αποτελούν όλα αποτελέσματα της πολιτικής Μητσοτάκη των τελευταίων ετών.

Επίσης, απηύθηνε χαιρετισμό στην ημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που πραγματοποιήθηκε στο Κιλκίς με εισηγήτριες τις Ολυμπία Τελιγιορίδου και Θεοδώρα Τζάκρη, βουλεύτριες Καστοριάς και Πέλλας αντίστοιχα.

Τέλος, η βουλεύτρια Κιλκίς και αν. Τομεάρχισσα Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συμμετείχε σε φοιτητική εκδήλωση στην Ξάνθη, όπου μέσα στο χώρο του πανεπιστημίου συνομίλησε με τους φοιτητές και τις φοιτήτριες για τα ζητήματα της έμφυλης βίας, των γυναικοκτονιών, της πατριαρχίας και των στερεοτύπων. Με μεγάλο ενδιαφέρον αφουγκράστηκε τις αγωνίες και τα βιώματα των νέων παιδιών και κουβέντιασε μαζί τους για την επίδραση όλων αυτών των ζητημάτων στην καθημερινότητα τους.

Οι ημερίδες αυτές θα συνεχιστούν και τη νέα χρονιά, με σκοπό να γίνουν σε ακόμα περισσότερες περιοχές, για να επικοινωνηθεί το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ όσο το δυνατόν καλύτερα μέχρι τις εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.