Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022

Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς Βλαδίμηρος Παναγιωτίδης, ευχαριστεί θερμά...

Υπογράφει ο Βλαδίμηρος Παναγιωτίδης
Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς
Μετά την επικύρωση των αποτελεσμάτων των αρχαιρεσιών του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς της 16ης Οκτωβρίου 2022 από τον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Περιφέρειας Μακεδονίας-Θράκης και με αφορμή την επανεκλογή μου ως Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς και ως εκπροσώπου στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, θα ήθελα να απευθύνω από καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα μέλη του Συλλόγου που έλαβαν μέρος στη διαδικασία των εκλογών και σε όλους όσους με τίμησαν με την ψήφο τους, εκφράζοντας έτσι τη στήριξη και την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου.

Να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλους τους συναδέλφους, που έθεσαν υποψηφιότητα και εκλέχτηκαν στα όργανα του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς, το Διοικητικό Συμβούλιο, το Πειθαρχικό Συμβούλιο, την Εξελεγκτική Επιτροπή και τους Εκπροσώπους στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, με τις ευχές μου για μια δημιουργική και αποτελεσματική θητεία.

Ευχαριστώ την δικηγόρο κ. Ευτυχία Κολεσιώτου για την άψογη παρουσία της στην εκλογική διαδικασία του Συλλόγου μας και την αγαστή συνεργασία της με τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής κ.Δημήτριο Δαγλιανάκη και κ.Δέσποινα Παναγιωτίδου για την τήρηση της νομιμότητας κατά τη διαδικασία έκδοσης των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας.

Τέλος οφείλω ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ και στην υπάλληλο του Συλλόγου κ. Ξανθίππη Βαπορίδου, η οποία όπως πάντα εργάστηκε ακούραστα και αδιαμαρτύρητα για την άψογη οργάνωση όλης της διαδικασίας και των πρακτικών θεμάτων διεξαγωγής των αρχαιρεσιών.

Ο κλάδος της Υγείας απαιτεί υπεύθυνη δράση, σύγχρονες λύσεις και διαρκή αγώνα, με πνεύμα συνεργασίας και ενότητας από ολόκληρο το ιατρικό σώμα, για την αξιοπρεπή παροχή υπηρεσιών υγείας στους πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.