Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022

΄(Video) Άμεση κινητοποίηση του μηχανισμού της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, για την αντιμετώπιση της πρωτοφανούς καταιγίδας της Κυριακής

 
Άμεση ήταν η κινητοποίηση του μηχανισμού της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκλήθηκαν χθες (Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022) το βράδυ, από τα έντονα καιρικά φαινόμενα (σφοδρές βροχοπτώσεις, καταιγίδες) που εκδηλώθηκαν σε περιοχές του νομού.

Από νωρίς το πρωί της Δευτέρας 5 Σεπτεμβρίου 2022, συνεργεία της Π.Ε. Κιλκίς με μηχανήματα, οδηγούς και χειριστές, επιχειρούν σε σημείο της νέας εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Πετριτσίου, στο ύψος της Καλίνδριας, απομακρύνοντας από το οδόστρωμα, φερτά υλικά (λάσπες, χώμα, χαλίκι) από τις παρακείμενες αγροτικές οδούς και αγροτεμάχια.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της ημέρας, τα συνεργεία της Π.Ε. Κιλκίς θα επιχειρήσουν και σε άλλες επαρχιακές οδούς, όπου σημειώθηκαν μικρά προβλήματα.

Υπογραμμίζεται ότι, από χθες (Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου) το σύνολο του μηχανισμού της Π.Ε. Κιλκίς - τα στελέχη του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας και της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων - που εμπλέκεται στο σχέδιο πρόληψης και αντιμετώπισης καιρικών φαινομένων ήταν σε πλήρη ετοιμότητα και επιχείρησε όπου χρειάστηκε, με στόχο την ασφάλεια των πολιτών.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης είχε συνεχή επικοινωνία με τα στελέχη της Π.Ε. Κιλκίς, συντόνιζε και ενημερωνόταν για τις εξελίξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.