Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022

Το ΚΔΑΠ Kinesis for kids είναι δίπλα και στηρίζει όλους τους γονείς που δεν πήραν Voucher για δωρεάν συμμετοχή των παιδιών τους μέσω ΕΣΠΑ

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis for kids
Αντιλαμβανόμενοι πλήρως τόσο την αγανάκτηση όσο και την οργή εκατοντάδων – χιλιάδων γονέων τόσο στην πόλη μας, όσο και σε πανελλήνιο επίπεδο για την μη παροχή Voucher που αφορούν τις δομές ΚΔΑΠ, στεκόμαστε αρωγοί στο πλάι τους κάνοντας ότι και όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας μας.

Η διεύθυνση του ΚΔΑΠ Kinesis for Kids παραμένει πιστή στο όραμα της, ένα όραμα που ήταν οδηγός για να δημιουργηθεί το πρώτο Kinesis for kids, ένα όραμα που θέλει τα παιδιά μας να είναι πρωταγωνιστές και όχι κομπάρσοι, ένα όραμα που θέλει τα παιδιά μας να παίρνουν παροχές γυμναστικής, εκπαίδευσης και δημιουργικής έκφρασης και απασχόλησης στο ανώτερο επίπεδο. Αυτό που θέλουμε για τα παιδιά μας είναι το καλύτερο.

Η προσπάθεια απαξίωσης του θεσμού και του έργου των ΚΔΑΠ θα μας βρει απέναντι. Εμείς παραμένουμε πιστοί στις αξίες μας, κρατώντας όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό και τηρώντας πιστά το εκπαιδευτικό, αθλητικό και δημιουργικό πρόγραμμα της δομής μας και πάμε ένα βήμα παρακάτω…

- Παρέχουμε όλες μας τις δράσεις και όλο μας το εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε τιμές εντελώς προσιτές για την μέση οικογένεια. Οικονομικά πακέτα που αφορούν από τετράωρη καθημερινή απασχόληση έως και μονοήμερα θεματικά εργαστήρια.

Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς κατόχους ή μη Voucher ΕΣΠΑ για την απόφασή σας να είμαστε η πρώτη σας επιλογή, η αγάπη και η στήριξη σας είναι αυτή που μας δίνει δύναμη και ενέργεια.

-Για οποιαδήποτε απορία – διευκρίνηση, επικοινωνήστε με την γραμματεία μας στο 23410 22220 ή 22280.

Είμαστε δίπλα σας για να φτιάξουμε από κοινού, το πρόγραμμα των παιδιών με τις ώρες και το κόστος που σας βολεύει και σας ταιριάζει.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.