Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Γουμένισσας, ευχαριστεί θερμά...

Υπογράφει ο Χρήστος Ι. Γκαντίδης

Αντιπύραρχος - Διοικητής Π.Υ. Γουμένισσας

Την 1η & 2α Σεπτεμβρίου 2022, παραλάβαμε, μεταφέραμε και τοποθετήσαμε στις κτιριακές δομές της Υπηρεσίας μας στην Γουμένισσα, δύο (2) εκποιήσιμους «οικίσκους – containers» από την τέως Δομή Φιλοξενίας Κ. Μηλιάς Πιερίας.

Οι οικίσκοι αυτοί αφού μεταποιηθούν, διαμορφωθούν και επισκευασθούν κατάλληλα, θα αποτελέσουν τους εύχρηστους «βοηθητικούς χώρους» τόσο για την συντήρηση του μηχανολογικού εξοπλισμού και οχημάτων όσο και της εκπαίδευσης του προσωπικού μας, αποφορτίζοντας το «κυρίως» κτήριο από τέτοιες χρήσεις. Βασικός στόχος είναι η σταδιακή αναμόρφωση των δομών στέγασης και λειτουργικότητας της Υπηρεσίας μας.

Για όλο αυτό το εγχείρημα αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γεωργαντά Γεώργιο για την διαρκή στήριξη και υποστήριξη των αιτημάτων της Υπηρεσίας μας καθώς και στην Υφυπουργό Μετανάστευσης & Ασύλου κ. Βούλτεψη Σοφία, για την άμεση έγκριση παραχώρησης αυτών των δύο (2) «εκποιήσιμων» οικίσκων.

Επίσης εκφράζουμε πολλές ευχαριστίες στον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κιλκίς κ. Βεργιδη Ανδρέα και στην Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πιερίας κ. Μαυρίδου Σοφία που με τις ενέργειές τους μας διατέθηκε γερανοφόρο μηχάνημα για την ασφαλή φόρτωση τους.

Ευχαριστούμε τον Γενικό Γραμματέα Υποδοχής Αιτούντων Ασύλου κ. Λογοθέτη Εμμανουήλ και τον Διοικητή της Δομής Φιλοξενίας κ. Κατανά Νικόλαο, για τις όποιες χρονικές διευκολύνσεις μας παρείχαν στην «επιχείρηση» φόρτωσης και μεταφοράς τους στην έδρα μας.

Τέλος εκφράζουμε τις εγκάρδιες ευχαριστίες στις Εταιρείες «TERRACON IKE» & «TSAKALIDIS IASON IKE» με έδρα το Πολύκαστρο, για την γενναιόδωρη χορηγία και διάθεση δύο (2) μεγάλων ρυμουλκούμενων φορτηγών με πλατφόρμα, που με την σύμπραξη τους καταφέραμε να υλοποιήσουμε την επιχείρηση της «ασφαλής μεταφοράς» των οικίσκων.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.