Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022

Η κωμωδία "Ο γάιδαρος, ο εραστής μου και εγώ" στο σινεμά της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς



Τρίτη 6 και Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου στις 9:30 το βράδυ, η κωμωδία "Ο γάιδαρος, ο εραστής μου και εγώ"   στο σινεμά της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς.
Η ταινία που έγραψε και σκηνοθέτησε η Καρολίν Βινιάλ είναι ένα αξιολάτρευτο μίγμα κωμωδίας και… donkey trip, που δεν κρύβει τη συμπάθεια που τρέφει για την πρωταγωνίστριά του. Κι η απολαυστική Λορ Καλαμί, βραβευμένη με Σεζάρ για την ερμηνεία της, είναι ιδανική για τον ρόλο, καθώς διαθέτει εκπληκτικό κωμικό timing, αλλά και μια υπέροχη χημεία με τον συμπρωταγωνιστή της, τον γάιδαρο Πατρίκ.

Η περιήγηση αυτού του αταίριαστου, αρχικά, διδύμου μέσα από τα μαγευτικά τοπία της γαλλικής οροσειράς Σεβέν είναι άρτια φωτογραφημένη από τον Σιμόν Μποφίγ, αλλά φυσικά την παράσταση κλέβουν οι κωμικές αλληλεπιδράσεις της Αντουανέτ και του γάιδαρου Πατρίκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.