Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Δευτέρα, 5/9/2022, 03:20 μ.μ.

Συνελήφθη ένα άτομο στις Σέρρες για μη νόμιμη διακίνηση αλλοδαπών
Συνελήφθη χθες (4 Σεπτεμβρίου 2022) το απόγευμα στις Σέρρες από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, αλλοδαπός άνδρας, για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Ειδικότερα, εντοπίστηκε ο ανωτέρω αλλοδαπός και συνελήφθη, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, είχε επιβιβάσει σε όχημα 6 αλλοδαπούς άνδρες, 2 αλλοδαπές γυναίκες και 1 ανήλικο αλλοδαπό, με σκοπό τη μη νόμιμη προώθησή τους στο εσωτερικό της χώρας, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι οι πινακίδες κυκλοφορίας του παραπάνω οχήματος ήταν κλεμμένες και κατασχέθηκαν, όπως επίσης κατασχέθηκε το προαναφερόμενο όχημα και 1 κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του ανωτέρω.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Συλλήψεις για κλοπές 

Συνελήφθη, επ’ αυτοφώρω, προχθές (3 Σεπτεμβρίου 2022) τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, ημεδαπός άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει αφαιρέσει από αυλή οικίας μία μοτοσικλέτα. Η κλεμμένη μοτοσικλέτα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην παθούσα.

Συνελήφθησαν 
προχθές (3 Σεπτεμβρίου 2022) το βράδυ στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, αλλοδαπή γυναίκα και αλλοδαπός άνδρας, καθώς όπως προέκυψε από τηνέρευνα, λίγο νωρίτερα αφαίρεσαν μέσα από κατάστημα μία τσάντα. Η κλεμμένη τσάντα βρέθηκε στην κατοχή τους και αποδόθηκε στην παθούσα. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης.

Εξιχνίαση κλοπής

Από το Αστυνομικό Τμήμα Κασσάνδρας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ανήλικου αλλοδαπού, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το μεσημέρι της 1ηςΣεπτεμβρίου 2022, σε περιοχή της Χαλκιδικής, αφαίρεσε από μπαλκόνι εξοχικής οικίας 1 ηλεκτρικό πατίνι, αξίας 800 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα. Το κλεμμένο πατίνι αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχό του.

Συνεχείς έλεγχοι με σκοπό τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών

Συνεχείς και εντατικοί είναι οι έλεγχοι που διενεργούν αστυνομικοί Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, με σκοπό τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις εμπορίας, διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης, Αστυνομίας και Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν, σε διάφορες περιοχές του Νομού, συνολικά δώδεκα (12) άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Μεταξύ αυτών και τέσσερις νεαροί, τρείς αλλοδαποί κι ένας ημεδαπός, οι οποίοι κινούμενοι με επιβατικό αυτοκίνητο, προκειμένου να αποφύγουν επικείμενο αστυνομικό έλεγχο ανέπτυξαν ταχύτητα, ενώ κατά την κίνησή τους απέρριπταν συσκευασίες με μικροποσότητες κοκαΐνης. Το όχημα ακινητοποιήθηκε στην περιοχή του Δενδροποτάμου όπου και συνελήφθησαν τα προαναφερόμενα άτομα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.