Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022

Μέχρι 12 Αυγούστου οι αιτήσεις για δήλωση ζημιάς σε επιχειρήσεις της Παιονίας, που επλήγησαν από τις πρόσφατες θεομηνίες

Μέχρι και την Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022 οι πολίτες των οποίων οι επιχειρήσεις επλήγησαν από τις πρόσφατες θεομηνίες (23 Ιουνίου και 8 Ιουλίου 2022) σε περιοχές του Δήμου Παιονίας, μπορούν να υποβάλλουν αίτηση – υπεύθυνη δήλωση ζημιάς, προκειμένου να τύχουν της προβλεπόμενης επιχορήγησης σύμφωνα με το νόμο 4797/2021 περί κρατικής αρωγής.

Αναλυτικότερα, ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης και ο Περιφερειακός συντονιστής κρατικής αρωγής Θεόδωρος Κοκκίνης σε συνεργασία με τον Δήμο Παιονίας, επέλεξαν - προκειμένου να μην ταλαιπωρηθούν οι πολίτες οι οποίοι έχουν πληγεί πολλαπλώς στις επιχειρήσεις τους, στα κτίσματα και στις οικίες-οικοσκευές τους - οι αιτήσεις να γίνουν στο πλησιέστερο σε αυτούς φορέα.

Συγκεκριμένα οι επιχειρήσεις - συμπεριλαμβανομένων των αγροτικών επιχειρήσεων - οι οποίες την 23η Ιουνίου 2022 επλήγησαν από την θεομηνία στις Τ.Κ Αγίου Πέτρου, Πολύπετρου, Ευρωπού και Μεσιάς και οι επιχειρήσεις οι οποίες επλήγησαν από την θεομηνία της 8ης Ιουλίου 2022 στην Δ.Κ Πολύκαστρου, στην Δ.Κ Αξιούπολης και την Τ.Κ Γοργόπης, μπορούν να απευθυνθούν στον Δήμο Παιονίας, έως και την Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022 και να υποβάλουν την προαναφερόμενη αίτηση, προσκομίζοντας και τα αντίστοιχα δικαιολογητικά.

Ειδικότερα, οι αιτήσεις θα κατατίθενται στο πρωτόκολλο του Δήμου Παιονίας, στο Πολύκαστρο, (Μ. Αλεξάνδρου 75-77, τηλ. 2343350153). Υπάλληλος παραλαβής των αιτήσεων ο κ. Γώγος Αθανάσιος, τηλ. 2343350174.

Διευκρινίζεται ότι, σύμφωνα με το άρθρο 4 του ν. 4797/2021, όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 71 του ν. 4871/2021, οι καλυπτόμενες υλικές ζημιές των επιχειρήσεων είναι τα στοιχεία ενεργητικού όπως ο εξοπλισμός, οι πρώτες ύλες , τα εμπορεύματα, τα φορτηγά αυτοκίνητα Ι.Χ και Δ.Χ, τα μέσα παραγωγής, συμπεριλαμβανομένου και του εγγείου κεφαλαίου και των αποθηκευμένων προϊόντων, τα οποία καταγράφηκαν ως κατεστραμμένα, πλην των ζημιών σε κτίρια.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον περιφερειακό συντονιστή κρατικής αρωγής της Π.Ε. Κιλκίς στο τηλ. 2341350158.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.