Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022

Καθηγήτρια Πανεπιστημίου από τη Λιθουανία ενισχύει την εμπειρία της στην Επιμορφωτική Κιλκίς

Δελτίο τύπου Επιμορφωτικής Κιλκίς
Στην Επιμορφωτική Κιλκίς φιλοξενήθηκε η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Τεχνολογίας του Κάουνας (Λιθουανία) και υπεύθυνη Ευρωπαϊκών προγραμμάτων, κ. Ligita Zailskaite για παρακολούθηση εργασίας (job shadowing) την περίοδο 4-7 Ιουλίου 2022. Η παρακολούθηση της εργασίας πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+.

Η Λιθουανή καθηγήτρια είχε την ευκαιρία να δει τον τρόπο που εργάζονται τα στελέχη της Επιμορφωτικής στην οργάνωση των εθνικών και διακρατικών έργων που διαχειρίζονται, τα εργαλεία που χρησιμοποιούν για την αύξηση της αποδοτικότητάς τους, ενώ παράλληλα είδε και μέρος της δουλειάς που συντελείται στο πλαίσιο άλλων διακρατικών συνεργασιών.

Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής της δίπλα στο έμπειρο προσωπικό της Επιμορφωτικής, η κ. Zailskaite παρακολούθησε την οργάνωση και υλοποίηση της εσωτερικής ημερίδας του Δήμου Παιονίας για την προβολή των αποτελεσμάτων ενός Ευρωπαϊκού προγράμματος κινητικότητας που συμμετείχε ο Δήμος τα τελευταία 2 χρόνια.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της παραμονής της είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τα στελέχη της Επιμορφωτικής, την πιθανή συνεργασία του Πανεπιστημίου σε Ευρωπαϊκά προγράμματα, με το εκπαιδευτικό ίδρυμα από την Ελλάδα.

Γεμάτη με νέες γνώσεις και εμπειρίες η εκπαιδευόμενη καθηγήτρια, αναχώρησε για τη χώρα της, με την υπόσχεση να υπάρξει συνέχεια στην ανταλλαγή γνώσεων και καλών πρακτικών.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.