Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Πέμπτη, 21/7/2022, 4:58 μ.μ.

Συνελήφθη 28χρονος αλλοδαπός στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας για βιασμό
Συνελήφθη χθες (20-07-2022), έπειτα από αναζητήσεις αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας - Τριανδρίας, 28χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα του βιασμού και της παράβασης του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Προηγήθηκε καταγγελία 24χρονης ημεδαπής, σύμφωνα με την οποία ο συλληφθείς, με τον οποίο διατηρούσε φιλική σχέση το τελευταίο χρονικό διάστημα, ξημερώματα της προηγούμενης ημέρας, εντός οικίας όπου διέμενε, προχώρησε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της.

Σε έρευνα του χώρου εντοπίστηκαν (748,55) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, απροσδιόριστη λευκή σκόνη, ζυγαριά ακριβείας, αυτοσχέδια σακουλάκια για τη συσκευασία των ναρκωτικών, χρηματικό ποσό και συνάλλαγμα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

Σύλληψη για κλοπή

Συνελήφθη χθες (20 Ιουλίου 2022) το πρωί στην Κατερίνη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, αλλοδαπός άνδρας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα λίγο νωρίτερα, αφαίρεσε το πορτοφόλι ενός ημεδαπού, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 490 ευρώ και προσωπικά του έγγραφα. Στην κατοχή του εντοπίστηκε το κλεμμένο πορτοφόλι, με το περιεχόμενό του και αποδόθηκε στον παθόντα.

Συλλήψεις για παραβάσεις της νομοθεσίας περί παιγνίων

Συνελήφθη χθες (20 Ιουλίου 2022) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, με τη συνδρομή και αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Αλμωπίας, ημεδαπή γυναίκα, ιδιοκτήτρια καταστήματος, καθώς σε έλεγχο διαπιστώθηκε να είχε θέσει σε λειτουργία, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, 5 ηλεκτρονικούς υπολογιστές, συνδεδεμένους σε κεντρικό υπολογιστή, στους οποίους διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια και ημεδαπός άνδρας, ο οποίος επίσης συνελήφθη, με τη χρήση ειδικού διακόπτη μετέτρεπε τις οθόνες τους παρεμποδίζοντας τον έλεγχο.

Συλλήψεις για κλοπή

Συνελήφθησαν προχθες (19 Ιουλίου 2022) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, με την συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, ένας ημεδαπός άνδρας και ένας ανήλικος ημεδαπός, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τα ξημερώματα της προηγούμενης ημέρας, παραβίασαν οικία ημεδαπής σε περιοχή της Πέλλας και αφαίρεσαν χαλκοσωλήνες και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 2.000 ευρώ. 

Μέρος των κλοπιμαίων εντοπίσθηκε στην οικία τους και αποδόθηκε στην νόμιμη κάτοχό τους. Επίσης διαπιστώθηκε ότι το προηγούμενο διάστημα παραβίασαν την ίδια οικία αφαιρώντας χαλκοσωλήνα και προκαλώντας φθορές ύψους 2.000 ευρώ.

Εξιχνίαση κλοπής

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το Μάρτιο και τον Ιούνιο του 2022, παραβίασε κτήμα και οίκημα ημεδαπής σε περιοχή των Σερρών, από όπου αφαίρεσε καυσόξυλα, εργαλεία και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 1.400 ευρώ. Μέρος των κλεμμένων αντικειμένων παραδόθηκαν στη νόμιμη κάτοχό τους.

Εξιχνιάστηκαν κλοπές από σταθμευμένα οχήματα έξωθεν Ιερών Ναών στην ευρύτερη περιοχή του Λαγκαδά

Η επισταμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδά οδήγησε στην εξιχνίαση περιπτώσεων κλοπών από το εσωτερικό αυτοκινήτων που ήταν σταθμευμένα έξωθεν Ιερών Ναών στην ευρύτερη περιοχή του Λαγκαδά.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν ως δράστες 30χρονος και 19χρονη ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση.

Συγκεκριμένα, οι προαναφερόμενοι το χρονικό διάστημα Μαΐου-Ιουνίου του τρέχοντος έτους εισήλθαν σε τέσσερα σταθμευμένα αυτοκίνητα, από το εσωτερικό των οποίων αφαίρεσαν χρήματα, προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα των ιδιοκτητών.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία τους βρέθηκε και κατασχέθηκε διαρρηκτικό εργαλείο και ένα κλεμμένο τσαντάκι, το οποίο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Επιπλέον, κατασχέθηκε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 30χρονου, το οποίο χρησιμοποιούσαν για την μετακίνηση και διαφυγή τους, από τους τόπους τέλεσης των κλοπών.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.