Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022

Τα νέα του ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ 

ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ Ηλιούπολη
Δευτέρα
Φέραμε ένα κουτί επιτραπέζιου παιχνιδιού από το σπίτι μας και το αξιοποιήσαμε, μετατρέποντάς το σε ενυδρείο, με δύο όμορφα ψαράκια, φύκια και άλλα υδάτινα “στολίδια”. Επίσης, ενημερωθήκαμε για τον καιρό σε αγαπημένα μας νησιά και μάθαμε για τα γεωγραφικά διαμερίσματα της Ελλάδας. Τέλος, διασκεδάσαμε με τουβλάκια και συμβολικό παιχνίδι.

Τρίτη
Φτιάξαμε λαχταριστά χωνάκια με διάφορες γεύσεις παγωτού.Τα χωνάκια είναι φτιαγμένα από αυγοθήκες, ενώ οι μπάλες παγωτού από χρωματιστό βαμβάκι. Επίσης, διασκεδάσαμε με τουβλάκια, είδαμε τον καιρό στη Θεσσαλονίκη και μιλήσαμε για την Ανατολή και τη Δύση. Τέλος, τραγουδήσαμε, χορέψαμε, γυμναστήκαμε και παίξαμε με τα στεφάνια.

Τετάρτη
Φτιάξαμε πειρατές χρησιμοποιώντας ξύλινα κουτάλια και άλλα απλά υλικά. Μετά την κατασκευή, αξιοποιήσαμε τους πειρατές στο συμβολικό μας παιχνίδι. Επίσης, ζωγραφίσαμε, διασκεδάσαμε με δύο παραλλαγές του παιχνιδιού “Όνομα, ζώο, φυτό”, παρακολουθήσαμε τον καιρό σε νησιά της χώρας μας και παίξαμε με την πλαστελίνη, αλλά και με τα τουβλάκια. Τέλος, τρέξαμε, χορέψαμε, τραγουδήσαμε και ξεφαντώσαμε με αγαλματάκια.

Πέμπτη
Δημιουργήσαμε ένα καλοκαιρινό τοπίο, με τα ποδαράκιά μας σε σαγιονάρες (ακουμπισμένες στην αμμουδιά) και με πολλά όμορφα κοχύλια γύρω - γύρω. Επίσης, διασκεδάσαμε με τους πειρατές μας και το συμβολικό παιχνίδι, αλλά και με διάφορα παιχνίδια με την μπάλα. Τέλος, τραγουδήσαμε, χορέψαμε και παίξαμε αγαλματάκια και κυνηγητό.

Παρασκευή
Φτιάξαμε - με μπόλικη φαντασία και δημιουργικότητα - τον δικό μας χυμό λεμονιού και το ευχαριστηθήκαμε. Αφού δροσιστήκαμε, παίξαμε με τα τουβλάκια, γυμναστήκαμε και διασκεδάσαμε με ποδόσφαιρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.