Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022

Μ. Σπυράκη: Η οπαδική βία δεν έχει θέση στην κοινωνία μας, δεν έχει θέση στη Θεσσαλονίκη


Μήνυμα καταδίκης για τη δολοφονία του 19χρονου στη Θεσσαλονίκη στέλνει με ανάρτησή στον λογαριασμό της στο Facebook η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη.

Συγκεκριμένα αναφέρει:
«Η κραυγή της απόγνωσης της οικογένειας του 19χρονου Άλκη να μας φέρει όλους ενώπιον των ευθυνών μας. Η οπαδική βία δεν έχει θέση στην κοινωνία μας, δεν έχει θέση στη Θεσσαλονίκη. Είναι τώρα η ώρα να θεσμοθετήσουμε εκπαιδευτικά και αποτρεπτικά μέτρα, ώστε κανένας φίλαθλος να μην εξελίσσεται σε οπαδό και κανένας πολίτης να μην διανοείται να κάνει χρήση βίας μέσα και έξω από τα γήπεδα. Το χρωστάμε στον Άλκη, στην οικογένειά του, το χρωστάμε στα παιδιά μας…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.