Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2022

Πετυχημένος ο χορός του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Με αφορμή την εκδήλωση της 25ης Δεκεμβρίου (χορός Ομάδας) το Δ.Σ., οι Προπονητές και οι Ποδοσφαιριστές του Αθλητικού Ομίλου ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Τις Πολιτικές Αρχές του Νομού και του Δήμου μας, τα Διοικητικά Στελέχη της ΕΠΣ Κιλκίς, τους Αθλητικούς, Χορευτικούς και Πολιτιστικούς Συλλόγους, τον Πρόεδρο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Κιλκίς και όλους τους Φίλους που έδωσαν βροντερό ΠΑΡΩΝ και μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Στην χθεσινή εκδήλωση βραβεύτηκαν δύο άνθρωποι σημαντικοί στην διαχρονική και μεγάλη ιστορία του Συλλόγου μας.

Ο επί σειρά ετών Πρόεδρος κ. Θαμνιδης Παναγιώτης ο οποίος διαχρονικά στηρίζει και είναι δίπλα στην αγαπημένη του Ομάδα ΑΟ ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟ, την βράβευση έκανε ο Βουλευτής Νομού Κιλκίς Κ. Φραγγίδης Γεώργιος .

Ο Παλαίμαχος Ποδοσφαιριστής της Ομάδας μας και Πρώην Προπονητής Ηλικιακών τμημάτων της Εθνικής Ελλάδος Κ. Σημαιοφοριδης Ιωσήφ, την βράβευση έκανε ο Αντιπεριφερειάρχης του Νομού μας Κ.Βεργίδης Ανδρέας.

Ένα Μεγάλο Ευχαριστώ σε Όλους για την Τεράστια Στήριξη.

Ο Α.Ο ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ είναι Παρών, είναι Ενωμένος, 
Δυνατός και όλοι μαζί θα εργαστούμε ακατάπαυστα για το καλύτερο του Συλλόγου μας. 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.