Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2022

Η Διευθύντρια του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς ευχαριστεί θερμά...

Υπογράφει η Αφροδίτη Ντίνου

Διευθύντρια του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς

Η Διευθύντρια του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς ευχαριστεί θερμά όλους όσους συνετέλεσαν στο να ομορφύνουν και να γίνουν ξεχωριστά τα Χριστούγεννα στο σχολείο.

· τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για τη στήριξη σε όλες τις προσπάθειές μας και τις πρωτοβουλίες για να μας διευκολύνει,

· το ανθοπωλείο Ονειροπαγίδα για το υπέροχο έλατο που μας πρόσφερε,

· την κα Ειρήνη Γεμενετζή, τεχνικό αρτοποιό-Ζαχαροπλάστρια στο Δ.ΙΕΚ Κιλκίς για τα χριστουγεννιάτικα μπισκότα που έφτιαξε μαζί με τα παιδιά μας,

· την επιχείρηση Power p.c. για δωράκια στο Δέντρο των Ευχών.

Ακόμη, τις οικογένειες των μαθητών και μαθητριών μας για την προσφορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, που συγκεντρώσαμε για την ενορία της Παναγίας, τους/τις εκπαιδευτικούς του Σχολείου που υπερέβαλαν εαυτόν και ξεδίπλωσαν τα ταλέντα και τις δεξιότητές τους για να υλοποιηθούν όλες οι δράσεις και, φυσικά, τα παιδιά του Σχολείου, που πρόθυμα βοήθησαν όπου χρειάστηκε, συμμετείχαν με χαρά και σεβασμό στις δραστηριότητες και έτσι απολαύσαμε όλοι την γιορτινή περίοδο. Να είστε όλοι καλά.

Χρόνια Πολλά και Ευλογημένη η νέα χρονιά με Υγεία, Καλές Προθέσεις, Συνεργασία και Δημιουργικότητα.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.