Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2022

Επίσκεψη Κιλκισίου κ.κ. Βαρθολομαίου στο Γενικό Λύκειο Σ.Σ. Μουριών

Δελτίο τύπου Γενικού Λυκείου Σ.Σ. Μουριών
Στις 23 Δεκεμβρίου 2023, ημέρα Παρασκευή το σχολικό συγκρότημα του Σ.Σ. Μουριών, ήτοι Γυμνάσιο και Γενικό Λύκειο, είχε την ευκαιρία να εκκλησιαστεί στον Ιερό Ναό Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού του Σ.Σ. Μουριών δι’ ευχών του Αγίου Μητροπολίτου Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίου. 

Ο σεβαστός ποιμενάρχης αφίχθη στο χωριό και μετέβη στο ναό ταπεινά και απέριττα, όπου τον υποδέχτηκε ο πατέρας Ευσέβιος. Κατά τη διάρκεια της ιεροπραξίας, μεταξύ των ιερών ασμάτων, ο άγιος Πολυανής και Κιλκισίου ενστάλαξε στις καρδιές των μαθητών και των συνοδών εκπαιδευτικών τους λόγια αγάπης και ελπίδας που φέρει η Γέννηση του Χριστού μας, εκκίνησε την πνευματική και αληθική παιδαγωγική πορεία των παιδαγωγών και τόνισε τη σημασία της κατήχησης που η Αγία Εκκλησία μας επιτελεί. 

Μετά το πέρας της θείας Λειτουργίας, ο μελίρρητος ποιμενάρχης μετέβη στο σχολικό συγκρότημα του Σ.Σ. Μουριών. Εκεί συμπαρεκάθησε με τον Σύλλογο των Καθηγητών σε τσάι, αφουγκράστηκε τον δύσκολο και καθημερινό αγώνα τους και ευλόγησε δαψιλώς τα έργα τους.

Η “Βηθλεέμ” εφέτος δεν είναι μόνο διαφορετική για το σχολικό συγκρότημα του Σ.Σ. Μουριών αλλά αναγεννητική και σωτήρια.

Η Αναπληρώτρια Δ/ντρια του Λυκείου
Γεωργιάδου Αικατερίνη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.