Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022

Ανακοίνωση μερικής κύρωσης του δασικού χάρτη της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς

Ανακοίνωση Μερικής Κύρωσης του Δασικού Χάρτη της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς και ανάρτησης του στον ιστοχώρο του ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ.

Από τη Διεύθυνση Δασών Κιλκίς, ανακοινώνεται ότι μετά από την κατ’ άρθρο 17 του Ν. 3889/2010 κύρωση του δασικού χάρτη της Π.Ε. Κιλκίς με την υπ' αριθ.πρωτ.363623/18-10-2022 απόφαση του Γενικού Γραμματέα Δασών του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας (Φ.Ε.Κ. 752 A/2-11-2022 - ΑΔΑ: ΩΝΙΓ4653Π8-ΘΘΝ), αναρτήθηκε στον ιστοχώρο του ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ στην ηλ. διεύθυνση https://gis.ktimanet.gr/gis/forestfinal .

Οι περιοχές χωρίς χρώμα και με μόνη πληροφορία ΝΟΜΟΣ και ΟΤΑ είναι οι εξαιρούμενες της ανωτέρω κύρωσης περιοχές είτε διότι πρόκειται για υποβληθείσες αντιρρήσεις ή αιτήσεις πρόδηλων σφαλμάτων, είτε διότι έχουν μορφή/κάλυψη ΑΑ και δευτερεύουσα πληροφορία ΑΝ, είτε εμπίπτουν σε περιοχές οικισμών. Στις περιοχές αυτές μπορείτε να συμβουλεύεστε τον αναρτημένο δασικό χάρτη στην ηλ. διεύθυνση https://gis.ktimanet.gr/gis/forestsuspension .

Ο Διευθυντής Δασών Κιλκίς
Ευθύμιος Πολιτίδης Δασολόγος με Α΄ Βαθμό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.