Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Δευτέρα 31/10/2022, 11:22 μ.μ.

Συλλήψεις για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών

Συνελήφθησαν στις 27 Οκτωβρίου 2022 το βράδυ σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, δύο αλλοδαποί άνδρες, καθώς σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που επέβαιναν ως οδηγός και συνοδηγός, διαπιστώθηκε να μεταφέρουν 4 αλλοδαπούς από τους οποίους δύο ανήλικοι, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την προώθησή τους στο εσωτερικό της χώρας, έναντι χρηματικής αμοιβής. 

Στην κατοχή των 2 ενήλικων αλλοδαπών που μετέφεραν στο όχημα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 πλαστές κάρτες αιτούντος ασύλου, που προμηθεύτηκαν από τον ένα συλληφθέντα. Επίσης κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα που χρησιμοποίησαν, όπως και χρηματικό ποσό 2.910 ευρώ και 4 κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή τους. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Πιερίας.

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην Πιερία

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην Πιερία, λόγω εργασιών συντήρησης - αναβάθμισης ηλεκτρονικών συστημάτων σε σήρραγα.

Συγκεκριμένα, θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων, από τον ανισόπεδο κόμβο Πλαταμώνα (400 χιλιόμετρο), έως τον ανισόπεδο κόμβο Λεπτοκαρυάς (410 χιλιόμετρο) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας (προς Αθήνα και προςΘεσσαλονίκη). Επίσης, θα αποκλειστεί η πρόσβαση στη χοάνη των διοδίων του πλευρικού σταθμού διοδίων Πλαταμώνα.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν τις παρακάτω ημερομηνίες:

Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2022, τις ώρες 07.00 έως 19.00.

Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2022, τις ώρες 07.00 έως 19.00.

Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2022, τις ώρες 07.00 έως 19.00.

Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2022, τις ώρες 07.00 έως 19.00.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού Ευαγγελισμού - Λεπτοκαρυάς.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί και να ακολουθούν τις υποδείξεις των αστυνομικών της Τροχαίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.