Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022

Επιμορφωτική Κιλκίς: Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση προβολής του έργου “Software for Mobilities” στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Επιμορφωτικής Κιλκίς

Η Επιμορφωτική Κιλκίς, ως διακρατικός εταίρος του έργου Software for Mobilities (SoftMob) πραγματοποίησε την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022 στις εγκαταστάσεις της επί της οδού Δοϊράνης 56 στο Κιλκίς, την εκδήλωση προβολής του έργου, κατά την οποία παρουσίασε στους συμμετέχοντες τα πνευματικά προϊόντα που δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια υλοποίησής του.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν 30 εκπρόσωποι εκπαιδευτικών φορέων όλων των βαθμίδων από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την παρουσίαση του προγράμματος Erasmus+ και των κύριων δράσεών του. Στη συνέχεια, έγιναν γνωστές λεπτομέρειες του έργου SoftMob (διάρκεια, εταιρικό σχήμα κ.λπ), ενώ παρουσιάστηκε και η ολοκληρωμένη ηλεκτρονική πλατφόρμα για τις κινητικότητες. Στόχος της συγκεκριμένης πλατφόρμας είναι η απλοποίηση των καθημερινών διοικητικών και διαχειριστικών εργασιών από στελέχη που ασχολούνται με την προετοιμασία, υλοποίηση και παρακολούθηση μιας κινητικότητας.

Τέλος, παρουσιάστηκε το επιπλέον υλικό που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του έργου και αφορά:

· Μια σειρά από βίντεο με παράθεση εμπειριών και καλών πρακτικών

· Μια σειρά από εργαλεία και βίντεο με καλές πρακτικές σχετικά με την οργάνωση και υλοποίηση μιας κινητικότητας

· Μια σειρά από βίντεο – οδηγούς για τη χρήση της πλατφόρμας

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα καθώς και το επιπλέον υλικό διατίθεται δωρεάν σε κάθε ενδιαφερόμενο μέσω της ιστοσελίδας του: https://softmob.pixel-online.org

Σε περίπτωση που θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το έργο και τα οφέλη που μπορείτε να αποκομίσετε από το υλικό που δημιουργήθηκε μέσω αυτού, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Επιμορφωτική Κιλκίς στο 2341028705 ή μέσω email: nicolas@epimorfotiki.gr

Το έργο SoftMob υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ ΚΑ202 Στρατηγικές Συμπράξεις για Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση. Στο συγκεκριμένο έργο συμμετείχαν εκπαιδευτικοί φορείς από τις παρακάτω χώρες: Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία, Λετονία και Ρουμανία.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.