Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022

Στην Παιονία η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Κιλκίς

Δελτίο τύπου Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Κιλκίς
Τη Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Κιλκίς υποδέχτηκε και η φιλόξενη Παιονία, στα πλαίσια της δράσης του Κινήματος ενάντια στην ακρίβεια και στην ενεργειακή κρίση.

Ο Γραμματέας Λάζαρος Παζαρτζικλής, ο αναπληρωτής Γραμματέας Στάθης Αβραμίδης, η υπεύθυνη Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Χριστίνα Χαραλαμπίδου από την Νομαρχιακή Επιτροπή και από την Δημοτική Οργάνωση Παιονίας η Γραμματέας Φρόσω Σανίδα, η αναπληρώτρια Γραμματέας Κατερίνα Παπαδημητρίου και η υπεύθυνη Οργανωτικού Ρούλα Πανταζή βρέθηκαν το Σάββατο 16 Ιουλίου 2022 στο Πολύκαστρο και στην Γουμένισσα.

Εκεί έτυχαν θερμής υποδοχής από στελέχη του Κινήματος, τα οποία στο σύνολό τους εξέφρασαν τη χαρά τους για την παρουσία νέων προσώπων στα κομματικά όργανα και την αισιοδοξία τους για το μέλλον του δημοκρατικού χώρου.

Ακολούθησε περιήγηση στις λαϊκές αγορές και στα εμπορικά καταστήματα του Πολυκάστρου και της Γουμένισσας και συνομιλία με εμπόρους και καταναλωτές. Έκδηλη ήταν σε όλους η δυσαρέσκεια για την ακρίβεια και την αύξηση του κόστους ζωής και η αγωνία για τον «χειμώνα που έρχεται».

Παρουσιάστηκαν οι προτάσεις του Κινήματος για τη μείωση του κόστους διαβίωσης, την αντιμετώπιση της ακρίβειας και της ενεργειακής κρίσης και μοιράστηκε έντυπο υλικό με τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Κιλκίς, συνεχίζει, στο πλαίσιο της μέχρι σήμερα αμοιβαίας σχέσης εμπιστοσύνης με τους πολίτες, να διαδίδει σε κάθε γωνιά του τόπου μας και να εξηγεί σε κάθε έναν ξεχωριστά ότι οι ουσιώδεις και ρεαλιστικές προγραμματικές θέσεις του Κινήματος είναι μονόδρομος για τη χώρα και τη θέση της ξανά σε τροχιά κοινωνικής και οικονομικής ευημερίας.





2 σχόλια:

  1. Όταν λέει εκπτώσεις εννοεί: 1+1 δώρο; Γιατί αυτό έχει ενδιαφέρον στη φωτογραφία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΑΣ ΦΥΛΑΞΕ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΣΤΕ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΑΣ ΕΣΕΙΣ.ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.