Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022

Το 5ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά...

Υπογράφει η Αφροδίτη Ντίνου
Διευθύντρια 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς

Ευχαριστούμε την Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, τις Τεχνικές Υπηρεσίες (υδραυλικοί συγκεκριμένα) του δήμου Κιλκίς, την ΔΕΥΑΚ και την υπηρεσία Πρασίνου του δήμου Κιλκίς, για την άμεση και αποτελεσματική συνδρομή τους στην επίλυση προβλημάτων που προέκυψαν στο σχολικό κτίριο, μετά και την σφοδρή νεροποντή της προηγούμενης εβδομάδας.

Το πρόβλημα διαρροής νερού επισκευάστηκε άμεσα, τα φρεάτια της αυλής, που είχαν βουλώσει καθαρίστηκαν ενδελεχώς και, στη συνέχεια, καθαρίστηκαν και κουρεύτηκαν τα διάφορα χόρτα και φυτά που υπάρχουν στον αύλειο χώρο του σχολείου. Η παρέμβαση της Σχολικής Επιτροπής ήταν καθοριστική για να συντονιστούν όλες αυτές οι ενέργειες και να λυθούν όλα τα ζητήματα που προέκυψαν, σε διάστημα μόλις δυο ημερών και σε καιρό διακοπών καλοκαιριού.

Ευχαριστούμε πολύ.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.