Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 7 Απριλίου 2022

Ο Καραγκιόζης μποξέρ ...στο ρινγκ στο Κιλκίς

Το Θέατρο Σκιών “Ο Καραγκιόζης του Μακρή”, σας προσκαλεί όλους, μικρούς και μεγάλους, στην νέα του παράσταση, “Ο Καραγκιόζης Μποξέρ”.

Στην πόλη του Κιλκίς, καταφθάνουν οι καλύτεροι παλαιστές, πυγμάχοι και μποξέρ απ’ όλον τον κόσμο.

Η αφορμή; Μα φυσικά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών, που διοργανώνει ο Πασάς.

Το έπαθλο; Ένα αμύθητο ποσό, αιώνια δόξα, πλούσια δώρα καθώς και η Βεζυροπούλα, η οποία θα παντρευτεί τον νικητή των αγώνων.

Ο αγαπημένος μας ήρωας, ο Καραγκιόζης, σκέφτεται να συμμετάσχει και να κερδίσει ώστε να γεμίσει την μόνιμα άδεια κοιλιά του αλλά και να παντρευτεί τη Βεζυροπούλα …θα καταφέρει άραγε, ο ήρωάς μας να νικήσει;

Για να υποστηρίξετε τον αγαπημένο σας ήρωα και να τον βοηθήσετε να στεφθεί νικητής, ελάτε στο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ, την Σάββατο 9 Απριλίου, 2 παραστάσεις Ώρα 5:00μμ και 7:00μμ. Η νίκη χωρίς τα δικά σας συνθήματα και υποστήριξη, θα είναι δύσκολη.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022

2 ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ : ΩΡΑ 5:00μμ και 7:00μμ

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ : 6€

ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΗΛΙΑΔΗΣ - 21ης ΙΟΥΝΙΟΥ 124 ΤΗΛ.: 23410 75307

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ / ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : 6951219739 – 6942 939 699

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.