Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 7 Απριλίου 2022

Αθανάσιος Τζούρτζος: Στηρίξτε ξεκάθαρα, δίχως αστερίσκους, τον Κώστα Σιωνίδη

Υπογράφει ο Αθανάσιος Τζούρτζος

Αγαπητές Συνδημότισσες -Αγαπητοί Συνδημότες, Συμπολίτες του Δήμου Παιονίας.
Η ενεργός συμμετοχή μου στην τοπική κοινωνία και η θητεία μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση συνιστούν ικανά διαπιστευτήρια πως το ενδιαφέρον μου ούτε συγκυριακό είναι, ούτε σχετίζεται με επαγγελματικά κίνητρα.

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά τον Δήμαρχο Κώστα Σιωνίδη για την ευκαιρία που μού έδωσε να εργαστώ προς όφελος των δημοτών και του τόπου μας, όσο και για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου.

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα, αλλά και μεγάλη ευθύνη την οποία αποδέχθηκα, πεπεισμένος πως ο Κώστας Σιωνίδης είναι το πρόσωπο που μπορεί να ενώσει τους ενεργούς πολίτες/ δημότες, διαφόρων πολιτικών προσανατολισμών, ιδεολογιών, ρόλων και θέσεων με κοινή συνισταμένη έναν γόνιμο προβληματισμό για την πορεία του Δήμου Παιονίας.

Γνωρίζουμε όλοι και όλες το ήθος, την ευπρέπεια, τις γνώσεις και την αποτελεσματικότητα του Δημάρχου μας. Με αφοσίωση και προσήλωση εργάζεται σ’ αυτό το οποίο πιστεύει, δίχως υπερφίαλες κραυγές και πολλά λόγια.

Είναι άνθρωπος της δράσης και των έργων και περιβάλλεται με απόλυτη εμπιστοσύνη από εμένα και το σύνολο της ομάδας μας, διότι, γνωρίζουμε ότι μπορεί και πρέπει να δώσει στον τόπο μας ένα νέο όραμα.

Πιστεύουμε στις συνεργασίες με κοινό πλαίσιο αρχών, μπορούμε και το δείχνουμε. Οραματιζόμαστε την Αυτοδιοίκηση ως ισχυρή, ανεξάρτητη, αποτελεσματική που πιστεύει και προκρίνει ευρείες κοινωνικές και πολιτικές συνεργασίες μακριά από μικροπολιτικές ταυτότητες. Για αυτό και το σχήμα της παράταξης μας καθίσταται υπερβατικό και τολμηρό. Είναι η επιλογή νίκης.

Στις όποιες απόπειρες πόλωσης του κλίματος, είμαι σίγουρος πως οι πολίτες της Παιονίας θα δώσουν σκληρό ράπισμα στους αλαζόνες, τους μικρόψυχους, επιβεβαιώνοντας, για άλλη μία φορά, πως η διοίκηση του Δήμου Παιονίας με επικεφαλής τον Κώστα Σιωνίδη είναι μονόδρομος για την ουσιαστική ανάπτυξη του τόπου μας.

Απευθύνω, λοιπόν, κάλεσμα σε όλους τους συμπολίτες μας να στηρίξουν ξεκάθαρα, δίχως αστερίσκους, τον Κώστα Σιωνίδη. Αποτελεί την αξιόπιστη δύναμη που μπορεί να ηγηθεί μιας αποτελεσματικής προσπάθειας για την επίτευξη των στόχων που είχαμε θέσει από την αρχή της θητείας μας και των προεκλογικών μας δεσμεύσεων.

Η επανεκλογή του Κώστα Σιωνίδη τον Οκτώβριο του 2023 θα εξασφαλίσει ότι η ελπίδα για βαθιά αλλαγή με αναπτυξιακό πρόσημο, το οποίο αποτυπώνεται σε κάθε πτυχή της καθημερινότητας των συμπολιτών μας, δεν πρόκειται να σβήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.