Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 7 Απριλίου 2022

Φιλικός αγώνας του "Άτλαντα" Κιλκίς με τον ΑΣΑ Αξιούπολης

Δελτίο τύπου "Άτλαντα"
Σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο τοπικό Γυμναστήριο της Αξιούπολης το τμήμα κορασίδων του ΑΤΛΑ αναμετρήθηκε με το αντίστοιχο του ΑΣΑ Αξιούπολης την Κυριακή 3.4.2022. Το αποτέλεσμα του αγώνα, δικαίωσε τις προσπάθειες των κοριτσιών του ΑΤΛΑ, επιβεβαίωσε επαρκώς την προετοιμασία και το καλό κλίμα που έχει διαμορφωθεί στην ομάδα, απότοκο της δουλειάς τόσο των προπονητών όσο και των μελών του συλλόγου. 

Για την ιστορία να πούμε μόνο πως το αποτέλεσμα ήταν 1-3 υπέρ του ΑΤΛΑ, σε έναν αγώνα σωστή διαφήμιση για το βόλεϊ και την κατηγορία, στην οποία αγωνίζονται τα κορίτσια. Τόσο η άμυνα όσο και η επίθεση κατάφεραν να αφήσουν χαμόγελα στους προπονητές της ομάδας αλλά και υποσχέσεις για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

Η σύνθεση της ομάδας του ΑΤΛΑ ήταν: Παπαδοπούλου Ευγ. Γεωργιάδου, Παπαδοπούλου Ειρ. Αμοιρίδου (lib.), Μάντζαρη (lib.), Καμπούρη, Τσιλιγκαρίδου, Μπακύρτση Χρ. Μπακύρτση Νατ. Κιλτίδου.

Στον πάγκο της ομάδας κάθισε ο κ. Χρήστος Μπακύρτσης

Παράλληλα, σε ένα εξίσου πολύ όμορφο κλίμα διεξήχθησαν αγώνες μίνι κοριτσιών γεννημένων το 2010-2012 μεταξύ του ΑΤΛΑ και της τοπικής ομάδας της Αξιούπολης. Οι μίνι αγωνίστριες ενθουσίασαν τους γονείς με την θέληση τους και την ζωντάνια τους, και έπειτα από δύο χρόνια αγωνιστικής απραξίας, έδειξαν πως αν και έχουν πολύ δρόμο μπροστά τους, αυτό το μονοπάτι είναι πολλά υποσχόμενο. 

Το μίνι τουρνουά δεν ανέδειξε, φυσικά, νικητή αλλά νικητές ήταν όσοι παρακολούθησαν τον αγώνα και μπόρεσαν να διαπιστώσουν την καλή δουλειά που γίνεται στα αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου.

Οι εγγραφές στο σύλλογο συνεχίζονται και μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα : 6937156278 και 6973245149 για περαιτέρω πληροφορίες.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.