Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 6 Απριλίου 2022

Δυναμικό ξεκίνημα για τα μέλη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς

Δελτίο τύπου 
Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς

Δυναμικά μπήκε η άνοιξη για τα μέλη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς που ξεκίνησαν την αγωνιστική δράση αλλά και τις συμμετοχές σε αγώνες σε γειτονικές χώρες.

Στα Φάρσαλα βρέθηκαν ο Θοδωρής Τσιμπούκας και ο Γιώργος Σταμπουλής όπου ο Δήμος Φαρσάλων, ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Κοινωνικής Προστασίας–Αλληλεγγύης Δήμου Φαρσάλων και η Περιφέρεια Θεσσαλίας, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων, διοργάνωσαν την Κυριακή 27 Μαρτίου αγώνα δρόμου 21 χλμ. με + 850 μ. θετικής υψομετρικής με την ονομασία 1ος ΜΥΡΜΙΔΟΝΩΝ ΑΘΛΟΣ.

Σε αγώνα στη Στάρα Ζαγόρα βρέθηκε, την Κυριακή 3 Απριλίου, ο ακούραστος αθλητής του συλλόγου μας Στέλιος Δελόγλου όπου και έτρεξε την απόσταση των 10,5 χιλιομέτρων.

Οι Τάσος Δραγανίδης και Σταύρος Αλεξόγλου συμμετείχαν στους αγώνες Skopje VODNO-MATKA TRAILS 2022, που έγιναν το Σάββατο 2 Απριλίου, ο πρώτος σε αυτόν των 40 χιλιομέτρων και 2.700 μέτρων θετικής υψομετρικής διαφοράς και ο δεύτερος στον αγώνα των 27 χιλιομέτρων με 1.400 μέτρα θετική υψομετρική διαφορά.

Ο Τάσος τερμάτισε 13ος γενικής με χρόνο 5 ώρες και 41 λεπτά. Το ραντεβού με τους διοργανωτές ανανεώθηκε για τις 14 Μάϊου στην Οχρίδα όπου ο σύλλογος μας θα συμμετάσχει στον αγώνα το 100 χιλιομέτρων που διεξάγεται εκεί.

Η εξωστρέφεια του Συλλόγου μας στα Βαλκάνια κυρίως για Ορεινό Τρέξιμο αλλά και σε ευρωπαϊκές πόλεις για μαραθώνιους στην άσφαλτο συνεχίζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.