Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 22 Μαρτίου 2022

"Η προσπάθεια για επαρκές και καθαρό νερό είναι συνεχής και διαχρονική, για τη ΔΕΥΑΚ"


Υπογράφει ο Ηλίας Αβραμίδης

Γενικός Διευθυντής ΔΕΥΑ Κιλκίς

Η 22α Μαρτίου θεσπίστηκε από τα Ηνωμένα Έθνη (ΟΗΕ) ως Παγκόσμια ημέρα νερού. Για τις ΔΕΥΑ πρόκειται για μια πολύ ιδιαίτερη ημέρα.

Η ΔΕΥΑ Κιλκίς είναι από το έτος 1994 ο φορέας που διαχειρίζεται την ύδρευση και αποχέτευση του δήμου Κιλκίς και συμβάλει στην βελτίωση των υποδομών, την περιβαλλοντική προστασία, την τοπική ανάπτυξη και την ποιότητα ζωής του δήμου μας.

Η σημερινή ημέρα είναι αφορμή να τονιστεί ότι η προσπάθεια για επαρκές και καθαρό νερό είναι συνεχής και διαχρονική.

Οι στόχοι της ΔΕΥΑ Κιλκίς για εύκολη πρόσβαση όλων των πολιτών σε αυτό το πολύτιμο φυσικό αγαθό, η προστασία των πηγών υδροληψίας και η εξοικονόμηση νερού απαιτούν την συνεργασία και την στήριξη των καταναλωτών.

Η προάσπιση του κύρους της επιχείρησης και η βιώσιμη λειτουργία η οποία δοκιμάζεται αυτή την περίοδο από την μεγάλη αύξηση του ενεργειακού κόστους, είναι αναγκαίες προϋποθέσεις για την υλοποίηση των εν εξελίξει μεγάλων έργων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.