Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 22 Μαρτίου 2022

Από Κιλκισιώτες αστυνομικούς: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που διακινούσε μεγάλες ποσότητες λαθραίων τσιγάρων


Συνελήφθησαν 4 άτομα και κατασχέθηκαν περισσότερα από 3 εκατομμύρια τεμάχια λαθραίων τσιγάρων

Εξαρθρώθηκε, μετά από συστηματική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, εγκληματική ομάδα που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων λαθραίων τσιγάρων.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν 4 ημεδαποί άνδρες και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για σύσταση συμμορίας και λαθρεμπόριο τσιγάρων.

Σε έρευνες που έγιναν σε 2 αποθήκες που χρησιμοποιούσαν σε περιοχές της Θεσσαλονίκης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 152.379 πακέτα τσιγάρων (δηλαδή 3.047.580 τεμάχια τσιγάρων), για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Κατασχέθηκαν και 2 οχήματα που χρησιμοποιούσαν για την μεταφορά των λαθραίων τσιγάρων, όπου το ένα όχημα έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας και για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή τον Αύγουστο του 2020 στο Τμήμα Ασφάλειας Πετρούπολης Αττικής.

Επίσης κατασχέθηκαν 5 κινητά τηλέφωνα, το χρηματικό ποσό των 3.630 ευρώ και ποσότητα κάνναβης βάρους 18,6 γραμμαρίων.

Τα λαθραία τσιγάρα θα σταλούν στο αρμόδιο Τελωνείο για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών, όπου εκτιμάται ότι ξεπερνούν τις 600.000 ευρώ.

Για την υπόθεση έχει αναρτηθεί βιντεοληπτικό υλικό στην επίσημη σελίδα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:
· https://www.facebook.com/gadpkmakedonias/videos/293151736293862

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.