Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 22 Μαρτίου 2022

Ευχαριστούμε θερμά το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς


Υπογράφει η Αφροδίτη Ντίνου
Διευθύντρια 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Η σχολική κοινότητα του 5ου Δ. Σ. Κιλκίς ευχαριστεί θερμά το Δ.Σ. και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας για την ανιδιοτελή προσφορά και υποστήριξη γενικότερα στο έργο μας, αλλά συγκεκριμένα στην ανεκτίμητη βοήθειά τους κατά την επίσκεψη των εταίρων μας στο πρόγραμμα Erasmus που συμμετέχουμε. Ανέλαβαν το catering και το έφεραν σε πέρας με μεγάλη επιτυχία και αποκλειστικά προσωπική εργασία. Πήραν τα εύσημα και από τους φιλοξενούμενούς μας και έχουν την παντοτινή ευγνωμοσύνη μας για την παρουσία τους στο πλευρό μας.

Ακόμη, ως Διευθύντρια του Σχολείου, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συναδέλφους μου, που δούλεψαν αγόγγυστα και στον ελεύθερο χρόνο τους, πήραν πρωτοβουλίες και πρόσφεραν ιδέες, ήταν παρόντες σε κάθε ζήτηση και, μαζί με τους μαθητές και τις μαθήτριές μας, δημιούργησαν υπέροχα πράγματα στο πλαίσιο των υποχρεώσεών μας στο πρόγραμμα. Το σχολείο μας διέπρεψε και στο έργο του προγράμματος και στην φιλοξενία και αυτό οφείλεται σ’ αυτήν τη θαυμάσια σχολική κοινότητα, που διέπεται από σύμπνοια, συνεργασία και δημιουργικότητα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.