Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022

Ευχαριστήριο Κ. Βαγιάτη για την εκλογή του, στο Δ.Σ. του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος

Υπογράφει ο 
Κωνσταντίνος Βαγιάτης
Κοινωνικός Λειτουργός
Κέντρου Κοινότητας Δήμου Παιονίας

Ο Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος (ΣΚΛΕ) που εκπροσωπεί επιστημονικά και επαγγελματικά τους Κοινωνικούς Λειτουργούς ιδρύθηκε ως σωματείο το 1955 και μετασχηματίστηκε το 2018 σε πλήρως ανεξάρτητο και αυτοδιοίκητο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου (ΝΠΔΔ) με περισσότερα από 7500 μέλη.

Στις 2 Μαρτίου 2022 ολοκληρώθηκαν οι πρώτες εκλογές του ΣΚΛΕ ως ΝΠΔΔ και νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά όλες και όλες, τις συναδέλφισσες και συνάδελφους, κοινωνικούς λειτουργούς για την στήριξη και την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου, οδηγώντας στην ανάδειξη μου στη πέμπτη θέση των εκλεγμένων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου με 376 ψήφους και στη πρώτη θέση των εκλεγμένων μελών του Περιφερειακού Τμήματος της Κεντρικής Μακεδονίας με 117 ψήφους.

Με την ιδιότητα πλέον του Οργανωτικού Γραμματέα στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος θα καταβάλω κάθε προσπάθεια να προβάλω και να αγωνιστώ για τις ανάγκες και προβλήματα του κλάδου μας, ιδιαίτερα αυτών που αντιμετωπίζει η περιφέρεια, καθώς η ενδυνάμωση της κοινωνικής εργασίας θα συντελέσει στη κοινωνική ανάπτυξη, στη κοινωνική συνοχή καθώς και στην ενδυνάμωση των ευάλωτων ομάδων.

Βρίσκομαι στη διάθεση όλων των συναδέλφων της Π.Ε Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.