Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (14/3/2022)


Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Πρωτιά στην ΕΠΣ Μακεδονίας
Η επαγγελματική δουλειά, η εμπειρία 23 ετών, το άριστο και καταρτισμένο τεχνικό επιτελείο και πάνω από όλα η ποιότητα και το πλούσιο ταλέντο των ποδοσφαιριστών! Όλα αυτά φέρνουν τα αποτελέσματα! Και σήμερα ο Αλέξανδρος Κιλκίς με την μεγάλη νίκη του με 4-1 στην έδρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου κατέκτησε και μαθηματικά την πρώτη θέση του Ομίλου του με το τμήμα «Ίντερ» μία αγωνιστική πριν το τέλος, στο ηλικιακό πρωτάθλημα Κ15 της ΕΠΣ Μακεδονίας, και βάζει πλώρη για την φάση των Play Off, εκεί όπου θέλει να πετύχει με την ίδια ομάδα αυτό που έπραξε πριν τρία χρόνια και έφτασε στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Ήταν το παιχνίδι που θα έκρινε την πρωτιά του Ομίλου. Μπορεί το συγκρότημα του Μιχάλη Αναστασιάδη να «βολεύονταν» και με την ισοπαλία, αλλά οι ποδοσφαιριστές του μπήκαν στο γήπεδο με σκοπό να κερδίσουν. Έπαιξαν όμορφο ποδόσφαιρο, έτρεξαν σε όλες τις φάσεις, έβγαλαν πολλές ευκαιρίες, και η αμυντική τους λειτουργία ήταν άψογη καθώς πέραν του γκολ δεν επέτρεψαν στον Μέγα Αλέξανδρο να δημιουργήσει κινδύνους. Και όλα αυτά έχοντας και σημαντικότατες απουσίες, που τις κάλυψαν όμως οι γεννηθέντες του 2009 Παναγιώτης Μανγκανιέλλο και Αθανάσιος Γκόγκος.

Στο 32’ ο Δεσποινίδης έκλεψε την μπάλα, την έδωσε στον Γρηγοράκη που με «σεντερφορίσια» κίνηση την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0. Τρία επτά αργότερα έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ο Μανγκανιέλλο έκανε πάνω στην κίνηση το πλασέ, ο αντίπαλος τερματοφύλακας απόκρουσε και στην επαναφορά ο Γκιόκα πέτυχε το 2-0.

Στην επόμενη φάση ο Μέγας Αλέξανδρος εκμεταλλεύτηκε μια διπλή κόντρα και με ωραίο τελείωμα μείωσε στο 2-1 του ημιχρόνου.

Το δεύτερο μέρος είχε πάθος και ένταση, με τον Αλέξανδρο Κιλκίς να ελέγχει, τον Μέγα Αλέξανδρο να προσπαθεί και αυτός με την σειρά του και ουσιαστικά όλα να κρίνονται στο 56’ με τον Γκιόκα να εκτελεί εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Κακαβίτσας.

Στη συνέχεια η ομάδα του Αλέξανδρου Κιλκίς είχε και άλλες φάσεις για γκολ, με κορυφαία το οριζόντιο δοκάρι του Παυλίδη με άμεση εκτέλεση στατικής φάσης, και εν τέλει έφτασε στο 4-1 στο 70’ όταν ο Μανγκανιέλλο έκανε την σέντρα σουτ, με τον Γρηγοράκη να εκμεταλλεύεται την ασταθή απόκρουση και να διαμορφώνει το τελικό σκορ!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ: Ιωακειμίδης, Αγοράκης, Παυλίδης, Γκόγκος, Σακαλής, Γκιόκα, Δεσποινίδης, Κακαβίτσας, Γρηγοράκης, Μανγκανιέλλο, Τσαντάκης, Κώστογλου, Αναστασούδης.

Συνέτριψε και τον Ηρακλή η «Ίντερ»

Είναι η επιτομή της δουλειάς και της προσπάθειας ετών! Ο Αλέξανδρος Κιλκίς όντας εντυπωσιακός υπέταξε με το ευρύ 8-2 την Κ15 του Ηρακλή για το αντίστοιχο ηλικιακό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας, και με νίκη και την Κυριακή κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο «σφραγίζει» την πρώτη θέση στον όμιλό του!

Την Παρασκευή στα γήπεδα Planet μπορούμε να δούμε πως είδαμε την καλύτερη «Ίντερ» της χρονιάς. Εκπληκτικό συνδυαστικό ποδόσφαιρο, πανέμορφα γκολ έπειτα από άψογες συνεργασίες, συγκέντρωση και στα 80 λεπτά του παιχνιδιού, σωστή αμυντική λειτουργία καθώς ο Ηρακλής σκόραρε με πέναλτι και έπειτα όταν το σκορ είχε κριθεί, και απόλυτη ικανοποίηση για τον Μιχάλη Αναστασιάδη.

Από το ξεκίνημα ο Αλέξανδρος Κιλκίς έδειξε τι θα επακολουθήσει, και έφτασε στο 1-0 στο 6’ με τον Γρηγοράκη να παίρνει το…ριμπάουντ από σουτ του Παυλίδη και να ανοίγει το σκορ. Στο 11’ η μπάλα γύρισε με υπομονή στο επιθετικό τρίτο και ο Γρηγοράκης από κοντά έπειτα από πάσα του Παυλίδη πέτυχε το 2-0, και στο 16’ και πάλι συνεργασία των δύο και νέο γκολ από κοντά του Γρηγοράκη.

Στο επόμενο λεπτό ο Ηρακλής μείωσε με πέναλτι, αλλά ο Αλέξανδρος δεν πτοήθηκε και στο 25’ ο Δεσποινίδης έβγαλε τη σέντρα και ο Γρηγοράκης συμπλήρωσε το καρέ τερμάτων. Τρία λεπτά αργότερα ο Κότσι έκλεψε την μπάλα και πέτυχε το 5-1.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ο Ηρακλής μείωσε και εν συνεχεία είχε και δοκάρι από στατική φάση, αλλά οι ποδοσφαιριστές της «Ίντερ» ανέλαβαν και πάλι δράση. Στο 56’ ωραία κάθετη πάσα του Παυλίδη και ο Κότσι σημειώνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ, και ένα λεπτό μετά ο Δεσποινίδης κέρδισε τις κόντρες και ανέβασε τον δείκτη του σκορ.

Γκολ…υπομονής το όγδοο με τον Αγοράκη με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή για το τελικό 8-2 στο 70’.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ: Ιωακειμίδης, Αγοράκης, Παυλίδης, Αναστασούδης, Σακαλής, Γκιόκα, Κότσι, Κακαβίτσας, Γρηγοράκης, Δεσποινίδης, Ζαραλής, Κώστογλου, Τσαντάκης.

Τεσσάρα για την Κ13

Είναι κάποιες μέρες που απλά δεν σου βγαίνουν στο γήπεδο οι προσπάθειες. Όμως είναι εξίσου σημαντικό σε μια τέτοια μέρα να φτάνεις σε νίκη απέναντι σε πολύ καλό αντίπαλο. Όπως έπραξε το Σάββατο το μεσημέρι η Κ13 «Μάντσεστερ» με το υπέρ της 4-2 στον αγώνα της με την Ακαδημία Γιώργου Κούδα στο πλαστικό γήπεδο Νεάπολης στην Θεσσαλονίκη.

Η ομάδα του Κωνσταντίνου Ντουντούκη βρέθηκε νωρίς μπροστά στο σκορ με όμορφο γκολ του Παναγιώτη Μανγκανιέλλο, και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Μια στιγμή απροσεξίας λίγο αργότερα έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να ισοφαρίσουν, όμως με την λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο Γιάννης Κηροποιός «κυνήγησε μια χαμένη φάση», «έκλεψε» την μπάλα και την έδωσε στον Μανγκανιέλλο που σκόραρε σε κενό τέρμα.

Και πάλι όμως η Ακαδημία Γιώργου Κούδα πριν το εικοσάλεπτο του δευτέρου μέρους ισοφάρισε. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι ήταν ανοιχτό, με τις δύο ομάδες να έχουν φάσεις. Εν τέλει στο 65’ έγινε η φάση που κρίθηκαν όλα. Οι γηπεδούχοι είχαν σουτ στο δοκάρι και στην εξέλιξη της φάσης ο Αλέξανδρος Κιλκίς βγήκε μπροστά και ο Κηροποιός με ωραίο τελείωμα έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα μας.

Στην τελευταία φάση του αγώνα και πάλι ο Κηροποιός έφυγε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας και με νέο πλασέ σημείωσε το τελικό 4-2.

Εντυπωσιακές «Μαρσέιγ» και «Μίλαν»

Η "Μαρσέιγ" έπιασε πολύ καλή απόδοση στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Α.Ο. Καρδίας για την Κ9 της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στα γήπεδα Joga Bonito στην Θεσσαλονίκη, με την ομάδα του Κωνσταντίνου Σωτηριάδη να αποδίδει όμορφα στον αγωνιστικό χώρο και να πετυχαίνει πολλά γκολάκια.

Η συμμετοχή στις προπονήσεις φέρνει αποτελέσματα, καθώς τα παιδιά βελτιώνονται συνεχώς. Όπως πράττουν και οι ποδοσφαιριστές της "Μίλαν" του Κωνσταντίνου Ντουντούκη. Η ομάδα του Αλέξανδρου Κιλκίς βρίσκεται σε...φόρμα και το απέδειξε και το πρωί της Κυριακής στα γήπεδα Planet στο παιχνίδι της με τον Α.Ο. Καρδίας.

Σωστές συνεργασίες, συνδυαστικό ποδόσφαιρο και όμορφα γκολάκια από τα παιδιά της "Μίλαν".

1 σχόλιο:

  1. κυριοι συνελθετε δεν ειναι χαρακτηρισμοι αυτοι.συνετριψε διαλυσαμε,σοβαρευτειτε.με παιδια εχετε να κανετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.