Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022

Σεμινάριο Ιστορίας με συμμετοχή του Βλάση Αγτζίδη


ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ "ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ"
ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 7.00 - 8.30 μ.μ. στον πλαίσιο των «ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ», παρουσιάζει την Δράση για την Μικρασιατική Καταστροφή, το 1922, τον εκπατρισμό και τους πρόσφυγες με τίτλο: «ΖΩΕΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΔΥΟ» του Εκπαιδευτικού Δικτύου Αθηνά.

Συμμετέχουν:

Βλάσης Αγτζίδης, Δρ Α.Π.Θ, Ιστορικός (Επιμέλεια Κύκλου)

Μάρκος Χαρίτος, Ερευνητής, Επικοινωνιολόγος
«Παρακολουθώντας την περιπέτεια μιας Μικρασιατικής οικογένειας την εποχή της Καταστροφής, μέσα από μια αναπαράσταση με εικόνες»

Θα γίνει παρουσίαση του ομώνυμου Κόμικς και θα διατεθούν στο κοινό αντίτυπά του, επίσης θα παρουσιαστεί το site livesofrefugees.org και η έκθεση ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΙΩΝΙΑΣ

Η Δράση ΖΩΕΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΔΥΟ τελεί υπό την Αιγίδα και με την Οικονομική στήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

ΕΠΑΥΛΗ «ΔΡΟΣΙΝΗ»
Βιβλιοθήκη Δήμου Κηφισιάς, Αγ. Θεοδώρων & Δ. Κυριακού
Επικοινωνία: τηλ.: 210.8012642, e-mail:drossini@otenet.gr, site: www.kifissia.gr

Όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν τη διάλεξη θα πρέπει να προκρατήσουν θέση τηλεφωνώντας στο τηλ. 213-2007204 (Δευτέρα ως Παρασκευή: 9.00 – 14.00)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.