Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών νομού Κιλκίς


Ανακοίνωση Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών 
νομού 
Κιλκίς
Με μεγάλη συμμετοχή, παρά τις κακές καιρικές συνθήκες, ολοκληρώθηκαν οι εκλογές την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Κιλκίς, που δείχνει πραγματικά ότι οι προσπάθειες κάποιων ανθρώπων να δώσουν μια άλλη εικόνα στα κοινωνικά πράγματα της περιοχής αναγνωρίζεται.

Η διοίκηση στην μέχρι σήμερα πορεία της, πέραν του να εξασφαλίσει την ομαλή και ανεξάρτητη λειτουργία της με παρεμβάσεις στα κοινωνικά δρώμενα χωρίς επάρσεις, αλλά με αποτελεσματικές ενέργειες, έδωσε στην θητεία της το στίγμα ότι είμαστε μαζί με αυτούς που αγωνίζονται για τα μικρά καθημερινά χωρίς φανφάρες, αλλά με γνώμονα μόνο το καλό.

Παρά τις δυσκολίες των συνθηκών που επικρατούν τα δυο τελευταία χρόνια, ο Σύνδεσμος ήταν παρών όπου χρειάστηκε με αποτελεσματική παρουσία.

Η καινούρια διοίκηση η οποία πλαισιώνεται από έναν δημιουργικό περίγυρο ανθρώπων της κιλκισιώτικης κοινωνίας, εγγυάται ότι θα συνεχιστεί η προσπάθεια και θα ξεχωρίσει για την λειτουργία και τις ιδέες της, έχοντας το δικό της ήθος και σεμνότητα στην κοινωνία.

Εκλέχθηκαν για το Διοικητικό Συμβούλιο οι κκ: Γιάννης Αμανατίδης, Αθανάσιος Γραμματικόπουλος, Δημήτρης Δημητρίου, Γιώργος Ηλιάδης, Γιώργος Κατακαλίδης, Δημήτρης Πέρρος, Κώστας Παπανικολάου, Γιώργος Ταλαμπίρης, Αδάμ Χριστοδουλίδης.

Για την εκπροσώπηση του Συνδέσμου στην Ανώτατη Πανελλήνια Ομοσπονδία Εφέδρων Αξιωματικών (ΑΠΟΕΑ) εκλέχτηκε ο κος Αθανάσιος Γραμματικόπουλος.

Τις προσεχείς ημέρες με πρόσκληση του κ, Κώστα Παπανικολάου, πλειοψηφούντος συμβούλου, θα συγκροτηθεί το σώμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.