Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

Αυτό είναι το νέο Δ.Σ του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συλλόγου 
Δρομέων Υγείας Κιλκίς 

Εκλογοαπολογιστική και με έντονη παρουσία των μελών του, ήταν η Γενική Συνέλευση του συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022 στο Εργατικό Κέντρο. Μετά τις αρχαιρεσίας που ακολούθησαν, το ανανεωμένο και νεοεκλεγμένο Δ.Σ διαμορφώθηκε ως εξής:

Πρόεδρος: Ζαμπέλη Ευφροσύνη

Αντιπρόεδρος: Δραγανίδης Αναστάσιος

Ταμίας: Μακρίδης Χαράλαμπος

Γραμματέας: Παχνής Κωνσταντίνος

Μέλος: Πουδούρης Παναγιώτης (Υπεύθυνος προβολής διαδικτύου )

Μέλος: Αβράμογλου Κυριάκος (Υπεύθυνος οργάνωσης και προβολής αγώνων)

Μέλος: Καραμπίδου Χαρούλα (Υπεύθυνη επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων)

Αναπληρωματικό μέλος: Στεφανίδης Βαλάντης-Πετρος (Αναπληρωτής Ταμίας)

Δεδομένων των συνθηκών και των δυσκολιών που προκάλεσε η πανδημία, το ξεκίνημα της θητείας του νέου Δ.Σ ορίστηκε άτυπα σαν μια μορφή επανεκκίνησης του συλλόγου.

Στους πρώτους στόχους, είναι η δημιουργία καινούργιας ιστοσελίδας, η διοργάνωση συλλογικών δράσεων και η πραγματοποίηση ενός αγώνα δρόμου πόλης με μαζική συμμετοχή. Στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων, η διάδοση της αγάπης για το τρέξιμο και τα οφέλη του, η αύξηση του δρομικού κινήματος στην πόλη και τον νομό μας και η ανάδειξη και προστασία του φυσικού πλούτου του τόπου μας.

Ευχόμαστε καλή και δημιουργική θητεία στα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.