Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022

Ακαδημία Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος": «Γεμάτες» προπονήσεις-Συμμετοχές σε κορυφαία τουρνουά


Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Με ικανοποίηση για την μεγάλη προσέλευση των νεαρών αθλητών συνεχίζονται οι προπονήσεις στην Ακαδημία του Αλέξανδρου Κιλκίς. Πλήθος παιδιών προσέρχεται στο άρτιο Αθλητικό Κέντρο του Αλέξανδρου για να «μάθει» τα…μυστικά του ποδοσφαίρου από τους έμπειρους και καταρτισμένους προπονητές της Ακαδημίας.

Σε έναν ασφαλέστατο χώρο με τέσσερα γήπεδα ποδοσφαίρου τα παιδιά μπορούν να παρακολουθήσουν τις προπονητικές μονάδες, να βελτιώσουν τα ατομικά τους στοιχεία, να περάσουν όμορφα την ώρα τους και να δημιουργήσουν ισχυρούς δεσμούς φιλίας.

Ο Αλέξανδρος Κιλκίς θα συνεχίσει και στο 2022 να λαμβάνει μέρος στα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά τουρνουά της χώρας και να εκπροσωπεί επάξια τον Νομό Κιλκίς όπως έκανε και τον Δεκέμβριο με την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στην Κ14 στο Novus Cup που διεξήχθη στην Αθήνα.

Το ποδόσφαιρο άλλωστε είναι στο Alexandros Sports Center.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.