Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022

Το Γυμνάσιο και το Λύκειο του Νέου Αγιονερίου, ευχαριστούν θερμά τη Φάρμα Κουκάκη


"Οι μαθητές-τριες, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου και ΓΕΛ Νέου Αγιονερίου Κιλκίς, οι διευθύντριες και οι σύλλογοι διδασκόντων-ουσών των σχολείων εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στη ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ Α.Ε. για τη δωρεά στα σχολεία µας µε στόχο την κάλυψη βασικών αναγκών τους. Συγκεκριµένα, η χορηγία αφορούσε σε εποπτικά μέσα διδασκαλίας και αθλητικό υλικό (ηχεία για υπολογιστές, μπάλες για ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ και χάντμπολ).

Είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρο, το γεγονός ότι έχουµε κοντά µας επιχειρήσεις που αποδεικνύουν έμπρακτα το κοινωνικό τους πρόσωπο προάγοντας τον κοινό µας στόχο για βελτίωση των συνθηκών στο σχολείο Και την εξασφάλιση των προϋποθέσεων για ένα Καλύτερο επίπεδο εκπαίδευσης που αξίζουν τα παιδιά µας και οφείλουμε να τους παρέχουμε.

Ως ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης έναντι της αξιέπαινης ενέργειας της εταιρείας ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ Α.Ε, ευχαριστούμε θερμά."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.