Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

Σιωνίδης: Κύριε Αλίρη μην κάνετε φτηνή αντιπολίτευση


Απάντηση δημάρχου Παιονίας σε δημόσιο σχόλιο του δημοτικού συμβούλου Γιάννη Αλίρη.

Κύριε Αλίρη, δεν συνηθίζω να σχολιάζω αλλά απαντώ στο σχόλιο σας επειδή είστε δημοτικός σύμβουλος με πολυετή εμπειρία και δεν θα έπρεπε ευκαιριακά να κάνετε φθηνή αντιπολίτευση.

Ο δήμαρχος, τις αποφάσεις που αφορούν την εκπαίδευση τις λαμβάνει μετά από εισηγήσεις που του κάνουν, οι προϊστάμενοι εκπαίδευσης , οι πρόεδροι των σχολικών επιτροπών, οι διευθυντές των σχολείων, η εκπαιδευτική κοινότητα και τηρώντας πάντα τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας.

Η διοίκηση μας λειτουργεί συλλογικά και σέβεται τις απόψεις των αρμοδίων σε κάθε τομέα.

Όταν θα κληθείτε από θέση ευθύνης κ. Αλίρη μπορείτε , ως ειδικός επί όλων των θεμάτων, να αποφασίζετε μόνος σας, υπηρετώντας την λογική των εύκολων και αρεστών αποφάσεων.

Σε ότι με αφορά θα εξακολουθήσω να διοικώ θέλοντας να είμαι χρήσιμος στους δημότες, σεβόμενος τις απόψεις των ειδικών, σεβόμενος την θεσμική λειτουργία της δημοκρατίας και με γνώμονα την προστασία και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της Παιονίας.

Σχόλιο Γιάννη Αλίρη

«Είναι λάθος με αυτές τις θερμοκρασίες να λειτουργήσουν τα σχολεία. Λόγο πανδημίας δε οι αίθουσες πρέπει κάποιες στιγμές να έχουν και ανοιχτά παράθυρα. Άστοχη πέρα για πέρα η απόφαση του Δημάρχου!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.