Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

Έργο συντήρησης και επισκευής των σχολικών κτιρίων Γουμένισσας και Ευρωπού

Ανακοίνωση Δήμου Παιονίας
Δημοπρατήθηκε το έργο συντήρησης και επισκευής των σχολικών κτιρίων Γουμένισσας και Ευρωπού, προϋπολογισμού 145.161.29 ευρώ. Το έργο αφορά τις σχολικές μονάδες που λειτουργούν στις δύο δημοτικές ενότητες και προβλέπονται σε αυτό οι εξής παρεμβάσεις:

-  Γυμνάσιο Γουμένισσας: Κατασκευή νέας περίφραξης του οικοπέδου με 0,50μ συμπαγή περίφραξη (οπλισμένο σκυρόδεμα) και 1,50μ σιδηρά κιγκλιδώματα.

-  1ο Δημοτικό Γουμένισσας: Χρωματισμοί εξωτερικών και εσωτερικών επιφανειών.

-  2ο Δημοτικό Γουμένισσας: Επισκευή και αντικατάσταση των χώρων υγιεινής (τουαλετών).

-  1ο Νηπιαγωγείο Γουμένισσας: Αποκατάσταση του εξωτερικού μπαλκονιού που έχει υποστεί καθίζηση, μεταφορά του λεβητοστασίου με κατασκευή νέου χώρου και αποκατάσταση του παλαιού ως χώρος αποθήκης, αντικατάσταση των σιδηρών κιγκλιδωμάτων περίφραξης και μπαλκονιού, κατασκευή καθιστικού σε υφιστάμενο στοιχείο σκυροδέματος.

-  Γυμνάσιο Ευρωπού: Χρωματισμοί εξωτερικών και εσωτερικών επιφανειών και κιγκλιδωμάτων, αντικατάσταση εξωτερικών κουφωμάτων με νέα αλουμινίου και εσωτερικών κουφωμάτων με μεταλλικές θύρες με θυρόφυλλο με εξωτερική γαλβανισμένη λαμαρίνα χρωματισμένη και εσωτερική πλήρωση με panel χαρτοκυψέλης, σε αίθουσες του 1ου ορόφου.

-  Λύκειο Ευρωπού: Χρωματισμοί εσωτερικών επιφανειών και κατασκευή χωρίσματος με γυψοσανίδα και κουφώματα.

-  Δημοτικό Ευρωπού: Διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου με εξυγιαντικό υλικό για την δημιουργία ασφαλής επιφάνειας με σωστές κλίσεις, αποκατάσταση του μαρμάρου σε είσοδο αίθουσας (ορθομαρμάρωση), κατασκευή σιδηρής γκαραζόπορτας στην περίφραξη του οικοπέδου και τοποθέτηση δυο τραπεζόπαγκων σε υφιστάμενες βάσεις στον αύλειο χώρο.

-  Νηπιαγωγείο Ευρωπού: Τοποθέτηση σιτών αερισμού στα κουφώματα της αίθουσας και της τουαλέτα, Τοποθέτηση δαπέδου laminate, και κατασκευή χώρου με αντικραδασμικές πλάκες στην αυλή.

-  Δημοτικό Αγίου Πέτρου: αντικατάσταση κουφωμάτων αλουμινίου σε δυο αίθουσες.

-  Νηπιαγωγείο Αγίου Πέτρου: Αντικατάσταση πλακών πεζοδρομίου με αντικραδασμικές πλάκες στην αυλή, τοποθέτηση σιδηρού κιγκλιδώματος στην αυλή και τοποθέτηση σιτών αερισμού στα κουφώματα των αιθουσών, αντικατάσταση του κουφώματος στην βορεινή πλευρά του κτιρίου.

-  Νηπιαγωγείο Τούμπας: Τοποθέτηση δαπέδου laminate και σιτών αερισμού στα κουφώματα της αίθουσας και τοποθέτηση μαρμάρου σε είσοδο αίθουσας (ορθομαρμάρωση).

-  Ειδικό Σχολείο Τούμπας: τοποθέτηση κιγκλιδωμάτων στα παράθυρα των αιθουσών, επικάλυψη των παλαιών σωμάτων καλοριφέρ με επένδυση MDF για την προστασία και ασφάλεια των παιδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.