Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022

Αποχιονισμός σε ορεινά τμήματα του οδικού δικτύου από την ΠΕ Κιλκίς



Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται από το σύνολο του μηχανισμού της Πολιτικής Προστασίας και των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς η αντιμετώπιση της κακοκαιρίας «Διομήδης», σε ορεινά τμήματα του νομού, όπου και σημειώθηκαν χιονοπτώσεις.

Εκχιονιστικά μηχανήματα επιχειρούν από χθες σε ορεινά σημεία του νομού-, όπως στο τμήμα Γρίβα – Καστανερή – Μ. Λιβάδια – όρια νομών Κιλκίς/Πέλλας, όπου η χιονόπτωση σε συνδυασμό με τις χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν δημιούργησε προβλήματα στην προσπελασιμότητα των δρόμων- με στόχο το οδικό δίκτυο ευθύνης της Π.Ε. Κιλκίς, να είναι ανοιχτό και ασφαλές.

Το σύνολο των μηχανημάτων έργου παραμένει σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση ενδεχόμενων προβλημάτων από την κακοκαιρία. Σε αυξημένη ετοιμότητα κι επιφυλακή παραμένει και το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, συλλέγοντας και μεταφέροντας τα καταγεγραμμένα προβλήματα για την άμεση αντιμετώπισή τους από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Π.Ε Κιλκίς.

Το οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της ΠΕ Κιλκίς είναι από τα μεγαλύτερα που υπάρχουν στην Κεντρική Μακεδονία, περίπου 800 χιλιόμετρα, και, παρουσιάζει ιδιαιτερότητες, καθώς το μεγαλύτερο μέρος του αφορά σε ορεινές περιοχές που βρίσκονται στο Πάικο και τα Κρούσια.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.