Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022

"Τους ευχαριστούμε θερμά όλους εκεί στο Νοσοκομείο Κιλκίς..."


Υπογράφουν: 
Παναγιώτα Μπλατσή, Λύσανδρος Κωνσταντινίδης
Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά, όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό  του Νοσοκομείου Κιλκίς για την περίθαλψη και φροντίδα που προσέφεραν στον 94χρονο πατέρα μας  Ηλία Μπλατσή, καθ' όλη τη διάρκεια της  νοσηλείας του και συγκεκριμένα από 5/1 έως 11/1 ημέρα που επέστρεψε υγιής στο σπίτι του. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο πατέρας μας έπασχε από covid-19 και είχε υποκείμενα νοσήματα.

Ξεχωριστές ευχαριστίες απευθύνουμε και στο ΕΚΑΒ για την ταχύτατη ανταπόκρισή του.

Τους ευχαριστούμε λοιπόν για το επίπεδο νοσηλείας που προσέφεραν με όλες τους τις δυνάμεις ανθρώπινες και επιστημονικές, καθώς και την στήριξη σε εμάς τους οικείους του καθημερινά με ευγένεια και επαγγελματισμό.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.