Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021

(Video) Παράδοση υλικοτεχνικού εξοπλισμού στα σχολεία του νομού Κιλκίς


13 σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς παρέλαβαν σήμερα σημαντικές ποσότητες υλικοτεχνικού εξοπλισμού από την ΚΤΥΠ ΑΕ, ικανοποιώντας όλα ανεξαιρέτως τα εκκρεμή αιτήματα.

Συγκεκριμένα, τα σχολεία εξοπλίστηκαν με νέα γραφεία, έδρες διδασκαλίας, πίνακες μαρκαδόρου, θρανία Γυμνασίου & Λυκείου, καθίσματα Γυμνασίου & Λυκείου πτυσσόμενα και μη, καθίσματα εκπαιδευτικών, ανταλλακτικά πινακίδια θρανίων και καθισμάτων, DVD, εκπαιδευτικά παιχνίδια.

Σημειώνεται ότι τα σχολεία που έγιναν αποδέκτες εξοπλισμού είναι τα εξής: Νηπιαγωγείο Αγιονερίου, Νηπιαγωγείο Καμπάνη, 5ο Νηπιαγωγείο Κιλκίς, 9ο Νηπιαγωγείο Κιλκίς, Δημοτικό Μεγάλης Βρύσης, Δημοτικό Νέας Σάντας, 10ο Δημοτικό Γουμένισσας, Γυμνάσιο Καμπάνη, 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς, 2ο ΕΠΑΛ Κιλκίς, ΕΕΕΚ Κιλκίς, Γυμνάσιο Πολυκάστρου και η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Κιλκίς.

Mε τη δωρεά αυτή, ενισχύονται σημαντικά οι υποδομές και καλύπτονται ουσιαστικά οι υλικοτεχνικές ανάγκες των σχολείων της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, διασφαλίζοντας έτσι μια ποιοτικότερη και χωρίς ελλείψεις εκπαιδευτική διαδικασία για τους μαθητές του Νομού Κιλκίς.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.