Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021

"Κλείνουμε τα αυτιά μας στις σύγχρονες σειρήνες της άρνησης"

Υπογράφει ο
Νίκος Τοπαλίδης
Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς
Η Ελλάδα και δυστυχώς και ο ακριτικός τόπος μας βρίσκονται εν μέσω του τέταρτου κύματος της φονικής πανδημίας του κορωναϊού ο οποίος επί σχεδόν δύο χρόνια έχει αλλάξει την ζωή των κατοίκων αυτού του πλανήτη.

Στο Κιλκίς όπως και σε όλη τη βόρεια χώρα η κατάσταση είναι απελπιστική και η αναβίωση του περσινού χειμώνα επανήλθε και πάλι με τραγικές συνέπειες.
Πληθώρα κρουσμάτων, αυξημένες διασωληνώσεις και απώλειες ζωών είναι η ζοφερή πραγματικότητα που όλοι μας βιώνουμε και μας στεναχωρεί που κάθε μέρα μαθαίνουμε και μια νέα κακή είδηση για κάποιον ακόμη γνωστό συμπολίτη μας.

Η πρωτοφανής χαλαρότητα και η ανευθυνότητα ορισμένων αποτελούν τα αίτια της νέας αυτής δοκιμασίας που έχει να υποστεί πάλι η κοινωνία μας. Κι αν πέρυσι τέτοιο καιρό είχαμε τα ίδια φέτος δεν δικαιολογείται κάτι παρόμοιο.

Η διάθεση του εμβολίου, ΔΩΡΕΑΝ από την Πολιτεία, είναι η μόνη οδός που οδηγεί στη λύση αλλά με λύπη μας διαπιστώνουμε ότι η ελαφρότητα και η έλλειψη λογικής επηρεάζουν μια μικρή μερίδα συμπολιτών μας. Κάτι που έχει ως αποτέλεσμα το να μην υφίσταται η απαιτούμενη και κρίσιμη εμβολιαστική κάλυψη που θα είχε εξασφαλίσει στην κοινότητα το ενδεδειγμένο τείχος ανοσίας για να οδηγηθούμε σιγά σιγά στην κανονικότητα.

Ως ΔΗΜΤΟ Κιλκίς ΝΔ και συναισθανόμενοι την κρισιμότητα των στιγμών προτρέπουμε όλες και όλους να προσέλθουν στα τοπικά εμβολιαστικά κέντρα και να πράξουν το καθήκον τους. Να εμβολιαστούν. Γιατί το Κιλκίς και η χώρα δεν μπορούν και δεν αντέχουν άλλες απώλειες.

ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΜΑΣΤΕ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ, παίρνουμε τις ζωές μας πίσω. Επιστρέφουμε στην ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ. Το εμβόλιο σώζει και μας εξασφαλίζει το πολυτιμότερο αγαθό, ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ.

Κλείνουμε τα αυτιά μας στις σύγχρονες σειρήνες της άρνησης και του κινδύνου με στόχο να αποτινάξουμε από πάνω μας τον αόρατο εχθρό που από τις αρχές του 2020 καταστρέφει τον σύγχρονο κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.